Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC
PVC vloeren zijn al jaren razend populair vanwege hun vele voordelen. Deze vloeren zijn niet alleen makkelijk in onderhoud, stil, warm en comfortabel, maar ze zorgen ook voor het beste rendement bij vloerverwarming. Zelfs zonder vloerverwarming voelt PVC aangenaam aan omdat het snel de omgevingstemperatuur aanneemt

Woont u in IJsselmuiden en bent u op zoek naar een klik PVC vloer?

U kijkt er al maanden naar uit. Uw huis renoveren! Een ritje naar Floorever staat op de planning. Tijd voor die nieuwe klik pvc vloer in IJsselmuiden waar uw oog al een tijdje geleden op is gevallen. Het is veelzijdig, flexibel en niet te vergeten, u kunt hem zelf aanleggen! Wat wilt u nog meer? Gelukkig valt er genoeg te leren over pvc vloeren, maar als u niet langer kunt wachten, kunt u nu gelijk al contact met ons opnemen! Of kom langs in onze winkel in Kampen.

Afspraak maken
Galtymore Oak PVC Floorever

Verschil met een plak pvc vloer

Er zijn twee varianten van de pvc vloer, namelijk de plak en klik pvc vloer. In onze winkels zijn ze beide te vinden, maar wat is het verschil nou eigenlijk? Simpel gezegd, bij een klik pvc vloer wordt er eerst een ondervloer gelegd, daarna kunt u de planken van de klik pvc vloer gewoon aan elkaar klikken. Bij een plak pvc vloer moet de ondergrond eerst worden gelegaliseerd, anders kunt u alle oneffenheden op de vloer voelen.

We zijn officieel merkdealer van

Veelgestelde vragen over klik pvc vloeren

Veel mensen willen een vloerverwarming of -verkoeling, is dat te combineren met een klik pvc vloer? Geen probleem! Is een klik pvc vloer ook waterbestendig? Jazeker!
Een vloer aanleggen is niet niks en u wilt met van alles rekening houden. Vragen stellen hoort er dan natuurlijk bij!

De klik pvc vloeren van Floorever

Voor onze klanten willen we natuurlijk het beste, daarom bieden wij de topmerken aan voor een klik pvc vloer in Kampen! Grote namen als TFD, Saffier en mFLOR hebben we allemaal voor u in huis. Kom gerust een langs in Kampen of neem contact met ons op voor meer informatie.

Afspraak maken
Altijd all inclusive
Altijd achteraf betalen
Altijd reserveren
zonder prijsverhoging
Altijd vakkundige
stoffeerders
Altijd het beste advies
Altijd thuis bij klachten
chevron-downarrow-leftarrow-right