In verband met het coronavirus hanteren wij aangepaste openingstijden voor onze vestiging in Kampen en Zwolle. Klik op de link voor de aangepaste openingstijden.

Klik PVC

Floorever ZWOLLE
(038) 453 56 44
Floorever KAMPEN
(038) 333 37 70

Floorever, de onbetwist specialist in klik PVC

Enthousiast beweegt u over uw spiksplinternieuw gelegde klik PVC. Het kleurgebruik is prachtig en de aanraking met uw voeten zeer comfortabel. Warm. Koud. Uw vloer heeft de perfecte temperatuur. En dan hebben we het nog niet over het minimale onderhoud gehad! Uw vloer van Floorever is vrijwel perfect! Heeft u interesse in een klik PVC vloer? Bezoek dan vandaag nog één van onze winkels in Zwolle of Kampen!

Ambiant Klik PVC vloeren

De voordelen van click PVC vloeren

Een nieuwe woning of toch een verbouwing? De keuze voor (klik) PVC is vrij makkelijk gemaakt. Aan deze vloertype zitten namelijk veel voordelen. Zo gaat het goed samen met vloerverwarming en -koeling. Het materiaal is daarnaast ook goed bestand tegen vocht. Klik PVC kan daardoor ook prima in badkamers en keukens worden gelegd. Afhankelijk van de toplaag heeft de vloer daarnaast ook een lange levensduur. Denk hierbij aan meer dan 20 jaar. Bijkomend voordeel? Met een goede ondervloer is klik PVC ook geluiddempend!

Verschil met plak PVC

Het zal u waarschijnlijk niet verbazen, maar plak en klik PVC zijn twee verschillende vloertypes. De overeenkomsten zijn vooral te vinden in het materiaal – namelijk PVC – en kwaliteit. Wanneer het om het leggen gaat, verschillen de twee varianten echter als dag en nacht. Zo heeft plak PVC geen ondervloer nodig. Belangrijk is hierbij wel dat de vloer egaal is. Iedere oneffenheid zal zichtbaar zijn. Omdat men bij klik PVC vaak wel een ondervloer gebruikt, speelt dit probleem nauwelijks of niet. Dit heeft als gevolg dat u klik PVC wel en plak PVC niet zelf kunt leggen.

De prachtige vloeren van Floorever

Klik PVC vloeren van de allerbeste kwaliteit. Floorever werkt enkel met de absolute A-merken samen. Denk aan grote namen, zoals: TFD, Saffier en mFLOR. Daarnaast vinden wij service ook ontzettend belangrijk. Besteedt u het leggen van uw klik PVC vloer liever uit? Of kiest u voor de verlijmde variant? Dan pakken onze specialisten dat natuurlijk graag voor u op. Heeft u toch een andere vloer voor ogen? Bij Floorever bieden wij ook:

Laminaat;
Vloerbedekking;
Vinyl;
Marmoleum.

Bestel direct uw klik PVC!

Comfortabel aan de voeten, makkelijk in onderhoud en ook nog eens ontzettend mooi! Vloeren van klik PVC zijn werkelijk ideaal! Bekijk daarom vandaag nog het aanbod van Floorever. Kom hiervoor een keer langs bij onze winkels in Zwolle (Wipstrikkerallee 35) of Kampen (Ambachtsstraat 29). Even bellen kan natuurlijk ook. Doe dit naar 038 453 56 44 (Zwolle) of 038 333 37 70 (Kampen). Kiest u binnenkort ook voor klik PVC?

Wij zijn dealer van

Vadain logo
Brink & campman logo
Uzin logo
Tarkett logo
TFD logo
Parade tapijt logo
Parador logo
Saffier logo
Wepro logo
A house of happiness logo
Ambiant logo
Berry alloc logo
Desso logo
Bonaparte logo
Hebeta logo
Forbo logo
Interfloor logo
m-flor logo
moduleo logo
bece logo
Hamat logo
Zonnelux logo
Leffering de Wilde logo
XXL roede logo
1. Nooit aanbetalen
2. Betrouwbaar
3. Reserveren zonder prijsverhoging
4. Eigen stoffeerders
5. Kennis & service