In verband met het coronavirus hanteren wij aangepaste openingstijden voor onze vestiging in Kampen en Zwolle. Klik op de link voor de aangepaste openingstijden.

Klik PVC vloer Dronten

Floorever ZWOLLE
(038) 453 56 44
Floorever KAMPEN
(038) 333 37 70

Floorever, de onbetwist specialist in klik PVC

Op zoek naar een nieuwe vloer? Een klik pvc vloer nabij Dronten al eens overwogen? Floorever (in Kampen of Zwolle) heeft alles voor u in huis! Het is makkelijk aan te leggen, heeft weinig onderhoud nodig en kan zelfs hergebruikt worden. Flexibeler kan bijna niet! Kunt u nog niet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag uit de brand.

Ambiant Klik PVC vloeren

Klik pvc vloer of een laminaatvloer?

Als u op zoek bent naar een nieuwe vloer hebt u vast ook al wel nagedacht over laminaat. Maar, wat is nou eigenlijk het verschil tussen een laminaatvloer en een klik pvc vloer? Nabij Dronten bij Floorever hebben we ze allebei voor u, zodat u het verschil in het echt kunt zien en voelen!

De verschillen tussen een klik pvc vloer en een laminaatvloer

Een van de verschillen tussen een laminaatvloer en een klik pvc vloer is het materiaal. Laminaat bestaat uit meerdere samengeperste lagen en is dikker. Een klik pvc vloer daarentegen bevat polyvinylchloride. Dit materiaal maakt de vloer makkelijk bewerkbaar. Verder is het ook dunner en heel soepel! Als u vloerverwarming wil, is een klik pvc vloer ook veel geschikter daarvoor dan laminaat. Beide vloeren hebben echter een goed geluiddempend effect. Zo hebben je (onder)buren nergens last van!

Nog meer voordelen van de klik pvc vloer

Naast dat een klik pvc vloer soepel en geluiddempend is, heeft dit type vloer nog meer voordelen. Wist u bijvoorbeeld dat u de vloer opnieuw kunt gebruiken? Een verhuizing is dus geen probleem! De planken kunt u gewoon meenemen naar uw nieuwe locatie. Verder is de vloer ook ideaal voor een badkamer, want het materiaal is waterbestendig! Wat wilt u nog meer?

Onze service

Floorever is een gedreven specialist in de woningstoffering. Wanneer u een klik pvc vloer wilt laten leggen zorgen wij voor alles. Het egaliseren, lijmen en het leggen van de vloer hebben we in een no-time geklaard! Verder is er bij ons enorm veel keuze te vinden, gegarandeerd dat u de juiste vloer voor uw huis vindt. Enthousiast geworden? Wij ook! Neem gauw contact met ons op. Voor een klik pvc vloer nabij Dronten zijn wij te vinden in Kampen en Zwolle. Wij zien u graag daar!

Wij zijn dealer van

Vadain logo
Brink & campman logo
Uzin logo
Tarkett logo
TFD logo
Parade tapijt logo
Parador logo
Saffier logo
Wepro logo
A house of happiness logo
Ambiant logo
Berry alloc logo
Desso logo
Bonaparte logo
Hebeta logo
Forbo logo
Interfloor logo
m-flor logo
moduleo logo
bece logo
Hamat logo
Zonnelux logo
Leffering de Wilde logo
XXL roede logo
1. Nooit aanbetalen
2. Betrouwbaar
3. Reserveren zonder prijsverhoging
4. Eigen stoffeerders
5. Kennis & service