In verband met het coronavirus hanteren wij aangepaste openingstijden voor onze vestiging in Kampen en Zwolle. Klik op de link voor de aangepaste openingstijden.

Klik PVC vloer Hasselt

Floorever ZWOLLE
(038) 453 56 44
Floorever KAMPEN
(038) 333 37 70

Floorever, de onbetwist specialist in klik PVC

Een klik PVC vloer in Hasselt is een goed idee. Klik PVC vloeren groeien ontzettend in populariteit. De klik PVC vloer lijkt daarmee een goede opvolger van de altijd populaire laminaatvloer. Kunt u in Hasselt geen geschikte klik PVC vloer vinden? Wij nodigen u uit om de showroom van Floorever te bezoeken. Wij zijn zowel in Kampen als in Zwolle gevestigd. Wij verkopen onder andere klik PVC vloeren van het merk Ambiant. Op onze website kunt u alvast een selectie van het totale aanbod bekijken!

Ambiant Klik PVC vloeren

Klik & klaar

De PVC vloer kennen we al langer. De ‘traditionele’ PVC vloer wordt volledig verlijmd, het is hierbij belangrijk dat de ondervloer volledig geëgaliseerd is. Dit zorgt voor een mooi resultaat, maar het is voor menig consument niet mogelijk om zelf de vloer te egaliseren en de vloer te verlijmen.

Bij een klik PVC vloer is dit een ander verhaal. Het is vaak mogelijk de vloer zelf te plaatsen, zonder daarbij hulp nodig te hebben van een professionele stoffeerder. Net als bij een laminaatvloer, is het een kwestie van de delen PVC aan elkaar klikken en leggen. Met een ondervloer zorgt u ervoor dat ondergrond geëgaliseerd is. Bent u op zoek naar een klik PVC vloer in Hasselt? Bij Floorever helpen we u graag verder!

Zo handig is een klik PVC vloer!

U bent niet de enige in Hasselt die voor een klik PVC vloer kiest. Dit type vloer kent namelijk vele voordelen. We sommen enkele voordelen op:

Goed te combineren met vloerverwarming. Vloerverwarming is tegenwoordig geen luxe meer. Het is logisch dat u een optimaal rendement wilt behalen met uw vloerverwarming. Een klik PVC vloer laat makkelijk warmte door en is daarom een goede keuze.

Onderhoudsvrij. Een vloer krijgt dagelijks veel te verduren. Elke dag loopt u over de vloer. Alleen. Samen. Wellicht lopen er ook kinderen of huisdieren rond. Een klik PVC vloer vergt weinig onderhoud. Af en toe even stofzuigen en dweilen is voldoende.

Talloze dessins. Wilt u een klik PVC vloer met visgraatpatroon in Hasselt leggen? Of gaat u voor een klik PVC vloer met het uiterlijk van tegels in Hasselt? Het is allemaal mogelijk! Klik PVC vloeren zijn in talloze dessins verkrijgbaar. Ze passen bij elke woonstijl!

Vocht? Geen probleem! Heeft u eerder een laminaatvloer gehad en is het laminaat op sommige plekken ‘bol’ gaan staan na het morsen van vloeistof? Zonde! Gelukkig kan klik PVC tegen vocht. Leg de klik PVC vloer daarom gerust in vochtige ruimtes. Bijvoorbeeld in de badkamer, keuken en op de plek waar de wasmachine staat. Uw klik PVC vloer in Hasselt kan er tegen!

Klik PVC vloer in Hasselt kopen? Floorever!

Heeft u in Hasselt zelf geen geschikte winkel kunnen vinden? Kom langs bij Floorever. Bezoek onze showroom in Kampen of Zwolle en koop voordelig uw klik PVC vloer in Hasselt.

Wij zijn dealer van

Vadain logo
Brink & campman logo
Uzin logo
Tarkett logo
TFD logo
Parade tapijt logo
Parador logo
Saffier logo
Wepro logo
A house of happiness logo
Ambiant logo
Berry alloc logo
Desso logo
Bonaparte logo
Hebeta logo
Forbo logo
Interfloor logo
m-flor logo
moduleo logo
bece logo
Hamat logo
Zonnelux logo
Leffering de Wilde logo
XXL roede logo

1. Nooit aanbetalen
2. Betrouwbaar
3. Reserveren zonder prijsverhoging
4. Eigen stoffeerders
5. Kennis & service