In verband met het coronavirus hanteren wij aangepaste openingstijden voor onze vestiging in Kampen en Zwolle. Klik op de link voor de aangepaste openingstijden.

Klik PVC vloer Zwolle

Floorever ZWOLLE
(038) 453 56 44
Floorever KAMPEN
(038) 333 37 70

Floorever, de onbetwist specialist in klik PVC

De mooiste klik PVC vloeren in Zwolle vindt u bij Floorever (in Zwolle of Kampen). PVC vloeren zijn ideaal als u jarenlang wilt genieten van sterke, onderhoudsarme en makkelijke vloeren. Floorever heeft altijd een mooie klik PVC vloer in Zwolle voor u klaar liggen, door ons grote assortiment. Bij ons vindt u vloeren in veel verschillende motieven. Zowel tegel- als houtstructuren zijn mogelijk! En ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden.

Ambiant Klik PVC vloeren

Wat is een klik PVC vloer?

Onze klik PVC vloeren in Zwolle zijn van een bijzonder duurzame vorm van vinyl en van goede kwaliteit. Een klik PVC vloer is uiteraard anders dan een plak PVC vloer. Een plakvloer wordt gelijmd, een klikvloer niet. Kiest u bij ons voor een van onze klik PVC vloeren in Zwolle, dan komt er onder de klik PVC vloer een losse ondervloer. Deze zal ervoor zorgen dat u mogelijke oneffenheden in de ondergrond niet ziet. Dat maakt het mogelijk om een van de klik PVC vloeren van Floorever Zwolle op een niet volledig egale ondergrond te leggen.

Voordelen klik PVC vloer uit Zwolle

Kiest u een klik PVC vloer bij ons in Zwolle dan mag u uitgaan van vele voordelen. Dit type vloer is erg goed te leggen in combinatie met vloerverwarming en -koeling. Daarnaast kunt u de vloer ook makkelijk leggen in de keuken en badkamer, gezien PVC erg goed tegen vocht kan. Bovendien zijn klik PVC vloeren geluiddempend. Indien u dit wenst adviseren wij u graag de beste ondervloer voor uw klik PVC vloer in onze winkel in Zwolle.

Een andere mooie eigenschap van onze klik PVC vloer uit Zwolle is dat deze niet permanent vast zit, wat er voor zorgt dat u deze ook weer mee kunt nemen met een verhuizing. Perfect als u nu al weet dat u ergens tijdelijk gaat wonen. Waarom zou u uw vloer meenemen? Omdat ze vloeren afhankelijk van de toplaag wel meer dan 20 jaar meegaan!

Floorever service

Floorever Zwolle levert uw klik PVC vloer inclusief het leggen. Zo kunt u met gemak snel genieten van uw nieuwe vloer. Bent u al overtuigd van alle voordelen van een klik PVC vloer? Of wilt u graag als ons aanbod klik PVC vloeren in Zwolle even in het echt zien? Kom dan vandaag nog naar één van onze winkels!

Wij zijn dealer van

Vadain logo
Brink & campman logo
Uzin logo
Tarkett logo
TFD logo
Parade tapijt logo
Parador logo
Saffier logo
Wepro logo
A house of happiness logo
Ambiant logo
Berry alloc logo
Desso logo
Bonaparte logo
Hebeta logo
Forbo logo
Interfloor logo
m-flor logo
moduleo logo
bece logo
Hamat logo
Zonnelux logo
Leffering de Wilde logo
XXL roede logo
1. Nooit aanbetalen
2. Betrouwbaar
3. Reserveren zonder prijsverhoging
4. Eigen stoffeerders
5. Kennis & service