In verband met het coronavirus hanteren wij aangepaste openingstijden voor onze vestiging in Kampen en Zwolle. Klik op de link voor de aangepaste openingstijden.

  • Floorever, onbetwist nummer 1 in laminaat.

Laminaat

Floorever ZWOLLE
(038) 453 56 44
Floorever KAMPEN
(038) 333 37 70

Floorever, de onbetwist specialist in laminaat

Tegenwoordig wordt er steeds meer voor laminaat gekozen. Laminaat is eenvoudig te leggen, ideaal in onderhoud. Een goed gelegde laminaatvloer ziet er perfect uit.

Laminaat is in diverse kleuren en soorten leverbaar. U kunt uw vloer daarmee uw persoonlijk tintje geven. Laminaat kent vele voordelen: slijtvast, sterk, vlekbestendig en nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Voor laminaat zijn er verschillende ondervloeren verkrijgbaar. Bepaal welke ondervloer het beste past in uw ruimte. Voor een laminaatvloer in een appartement wordt er gekozen voor een geluiddempende ondervloer zodat het aan de contactgeluideisen voldoet. Heeft u vloerverwarming, kies dan voor een speciale ondervloer voor vloerverwarming. Onze specialisten adviseren u graag over de juiste ondervloer. Vraag in de winkel(s) van Floorever in Kampen of Zwolle naar de mogelijkheden!

Ambiant laminaat

Bij Floorever vindt u alle soorten laminaat. Of u nu op zoek bent naar laminaat met een voelbare houtstructuur, vlak laminaat of laminaat met een v-groef, bij Floorever bent u aan het juiste adres. We hebben meer dan 100 soorten laminaat op voorraad en kunnen direct leveren. Met onze all-in prijzen betaalt u niets extra en Floorever heeft alles in huis voor uw “thuis”.

Onze laminaatprijzen zijn inclusief ondervloer, plinten en leggen!

Wij zijn dealer van

Vadain logo
Brink & campman logo
Uzin logo
Tarkett logo
TFD logo
Parade tapijt logo
Parador logo
Saffier logo
Wepro logo
A house of happiness logo
Ambiant logo
Berry alloc logo
Desso logo
Bonaparte logo
Hebeta logo
Forbo logo
Interfloor logo
m-flor logo
moduleo logo
bece logo
Hamat logo
Zonnelux logo
Leffering de Wilde logo
XXL roede logo

1. Nooit aanbetalen
2. Betrouwbaar
3. Reserveren zonder prijsverhoging
4. Eigen stoffeerders
5. Kennis & service