Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC
PVC vloeren zijn al jaren razend populair vanwege hun vele voordelen. Deze vloeren zijn niet alleen makkelijk in onderhoud, stil, warm en comfortabel, maar ze zorgen ook voor het beste rendement bij vloerverwarming. Zelfs zonder vloerverwarming voelt PVC aangenaam aan omdat het snel de omgevingstemperatuur aanneemt

PVC vloer Almere

Woningen, bedrijven, winkels en horeca; overal in Almere wint de PVC vloer aan populariteit. Wij van Floorever, de onbetwiste nummer één in PVC vloeren, juichen dat toe. Van alle vloersoorten die we aanbieden, en dat zijn er heel wat, kunnen we van PVC de meeste voordelen opnoemen. Het voordeel voor u is, dat u bij Floorever altijd een mooie vloer met de beste prijs-kwaliteitverhouding vindt. Welke PVC vloer mogen we bij u in Almere leggen? Kom naar onze showroom voor inspiratie en persoonlijk advies!

Afspraak maken
Galtymore Oak PVC Floorever

Merken PVC vloeren bij Floorever

Wanneer er bij u in Almere een PVC vloer ligt, dan zal uw bezoek daar op het eerste gezicht waarschijnlijk niks van merken. Ze zullen denken dat er een houten vloer ligt, een tegelvloer of een betonnen vloer. Wat betreft look & feel kunt u namelijk alle kanten op met uw PVC vloer. Pas wanneer ze de vloer onder de voeten voelen, zullen ze merken hoe geruisloos en verend de vloer eigenlijk loopt. Over merken gesproken: in ons assortiment vindt u zowel vloeren van bekende merken (Tarkett, Ambiant, mFLOR, Moduleo) als van ons huismerk F-label. Hiermee bieden we kwaliteitsvloeren voor elk budget.

We zijn officieel merkdealer van

PVC vloer kopen nabij Almere

Komt u vanuit Almere om een PVC vloer te kopen, dan wilt u daar vast en zeker de tijd voor nemen. Wij nemen dan ook ruim de tijd voor u, wanneer u ons laat weten dat u naar onze showroom komt. Met persoonlijk advies van onze collega’s op de vloer vindt u de juiste PVC vloer voor uw bedrijf of woning in Almere. Onze vakmensen komen de vloer bij u op locatie leggen. Daar betaalt u geen cent extra voor. Dat is nou de all-inclusive vloerenservice van Floorever.

Kom langs in onze showroom

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in een van onze showrooms!

Afspraak maken
Altijd all inclusive
Altijd achteraf betalen
Altijd reserveren
zonder prijsverhoging
Altijd vakkundige
stoffeerders
Altijd het beste advies
Altijd thuis bij klachten
chevron-downarrow-leftarrow-right