Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC
Altijd inclusief ondervloer, leggen en plak- of dekplinten

PVC vloer Apeldoorn

Is uw woning of bedrijf in Apeldoorn toe aan een nieuwe vloer? Grote kans dat een PVC vloer aan uw eisen voldoet. Veel van onze klanten willen niks anders meer, wanneer ze deze veelzijdige vloerbekleding eenmaal ontdekt hebben. Weet dus waar u aan begint; wanneer u één ruimte in Apeldoorn van een PVC vloer heeft voorzien, wilt u spoedig alle vloeren vervangen. Als onbetwiste nummer 1 in PVC vloeren, bieden we bij Floorever een unieke All Inclusive service inclusief egaliseren en leggen. Vanuit Kampen trekken onze vakmensen door de wijde omtrek, waaronder Apeldoorn, om PVC vloeren te leggen. Binnenkort ook bij u? Neem contact op voor een adviesafspraak in Kampen (038 333 37 70).

Afspraak maken
Galtymore Oak PVC Floorever

Uw vloer, uw stijl

De keuze voor een PVC vloer in Apeldoorn kunt u geheel aanpassen aan uw eigen stijl. In ons assortiment vindt u houtdessins van vele soorten en kleuren, van smalle tot brede planken in verschillende legpatronen. Met de tegel- en steendessins kunt u al evenveel kanten op. In onze showroom in Kampen hebben we ter inspiratie vele PVC vloeren gelegd. Komt u vanuit Apeldoorn naar een van onze showrooms, laat het ons even weten, dan zorgen wij voor de koffie en uitgebreid persoonlijk advies.

We zijn officieel merkdealer van

Uw PVC vloer in Apeldoorn leggen

Wanneer u met ons contact opneemt voor een adviesafspraak, dan voorzien we u van een aanbieding op maat. Het egaliseren van de kale vloer en het leggen van de PVC vloer in Apeldoorn zijn daarbij inbegrepen. Met onze All Inclusive service bent u zeker van een professioneel gelegde PVC vloer waar u jarenlang plezier van heeft.

Nu een PVC vloer bij Floorever bestellen

 Onze experts staan klaar om u te adviseren en onze vakmensen hebben de bus al uitgeruimd. Wacht niet langer en neem contact met ons op! Bel ons voor een adviesafspraak op 038-3333770 (Kampen). Tot ziens bij Floorever!

Afspraak maken
Altijd all inclusive
Altijd achteraf betalen
Altijd reserveren
zonder prijsverhoging
Altijd vakkundige
stoffeerders
Altijd het beste advies
Altijd thuis bij klachten
chevron-downarrow-leftarrow-right