Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC
PVC vloeren zijn al jaren razend populair vanwege hun vele voordelen. Deze vloeren zijn niet alleen makkelijk in onderhoud, stil, warm en comfortabel, maar ze zorgen ook voor het beste rendement bij vloerverwarming. Zelfs zonder vloerverwarming voelt PVC aangenaam aan omdat het snel de omgevingstemperatuur aanneemt

Woont u in Epe en bent u op zoek naar een PVC vloer?

Rustig oriënteert u zich in Epe op een PVC vloer. Van een visgraat tot een prachtig houtmotief. Het maakt u misschien niet zoveel uit: als het maar goed bij het interieur past én betaalbaar blijft. Natuurlijk verwacht u daarnaast ook een gedegen kwaliteit. Kom daarom vandaag nog langs bij Floorever in Kampen! Wij bieden namelijk absolute A-merken voor een voordelige prijs.

De voordelen

In Epe is de PVC vloer ongekend populair. Niet zo vreemd, want het materiaal kent vele voordelen. De eerste is esthetisch van aard: PVC heeft namelijk een fijne, warme uitstraling. Ideaal voor een ruimte waarin u veel bezoek ontvangt. Daarnaast zorgt het voor de demping van geluid, waardoor u geen last heeft van contactgeluiden. Ten slotte is uw toekomstige PVC vloer in Epe onderhoudsarm en ontzettend duurzaam. En dat allemaal voor een betaalbare prijs!

Het onderhoud

Zoals u al heeft kunnen lezen, heeft uw toekomstige PVC vloer in Epe maar weinig onderhoud nodig. Toch is het niet zo dat u uw nieuwe vloer tijdens de grote schoonmaak links kunt laten liggen. Het is namelijk verstandig om de stofzuiger wekelijks uit de kast te halen. Daarnaast kunt u uw nieuwe PVC vloer in Epe gerust af en toe met een dweilbeurt verwennen. Kies hierbij voor een schoonmaakmiddel die bij de vloer past. Zo voorkomt u nare vlekken en krassen.

Afspraak maken
Galtymore Oak PVC Floorever

De vloeren van Floorever

Floorever is ambitieus. Niet alleen leveren wij alleen de allerbeste merken, maar wij zijn tevens gespecialiseerd in alles wat met vloeren te maken heeft. Zo kunnen wij u altijd van gedegen advies voorzien. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over uw PVC vloer in Epe? Dan kunt u altijd bij ons terecht. Zoekt u een nieuwe vloer? Dan hoeft u zich daarnaast geen zorgen te maken over aanbetalingen en onverwachte prijsverhogingen.

Naast PVC bieden wij ook de volgende vloersoorten aan:

  • Laminaat;
  • Vloerbedekking;
  • Vinyl;
  • Marmoleum.

We zijn officieel merkdealer van

Wat kost het leggen van een PVC vloer?

De kosten die u zult moeten maken bij het leggen van een PVC vloer is afhankelijk van meerdere factoren. Natuurlijk de aanschaf zelf van de vloer, maar ook het laten leggen kost geld. Daarnaast zult u rekening moeten houden met de ondervloer. Deze moet goed vlak zijn en zal geëgaliseerd moeten worden als dat niet het geval is. Onze prijzen zijn overigens all inclusive, dus inclusief egaliseren, lijmen en leggen.

Aanvraag offerte

Wilt u ook een vloer van PVC in uw woning in Epe? Neem dan contact op met ons filiaal in Kampen. Floorever: uw specialist in PVC in Epe.

Afspraak maken
Altijd all inclusive
Altijd achteraf betalen
Altijd reserveren
zonder prijsverhoging
Altijd vakkundige
stoffeerders
Altijd het beste advies
Altijd thuis bij klachten
chevron-downarrow-leftarrow-right