Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC
Altijd inclusief ondervloer, leggen en plak- of dekplinten

PVC vloer Genemuiden

Bent u op zoek naar een PVC vloer voor uw woning of bedrijf in Genemuiden? Dat begrijpen wij heel goed! PVC is namelijk een voordelig alternatief voor een tegel-, houten of stenen vloer. Met ‘voordelig’ doelen we op de prijs, maar ook de voordelen die PVC biedt ten opzichte van andere vloeren. Uw PVC vloer in Genemuiden is eenvoudig te leggen, onderhoudsvriendelijk en prima geschikt voor vloerverwarming. Met onze ‘All Inclusive’-werkwijze krijgt u meer, voor gegarandeerd de beste prijs. U krijgt straks die lach niet meer van uw gezicht, wanneer er een PVC vloer van Floorever ligt!

Afspraak maken
Galtymore Oak PVC Floorever

Alternatief voor hout en tegels

Voor het aanleggen en onderhouden van houten vloeren is nogal wat expertise vereist. Evenals een flinke zak geld, trouwens. Datzelfde geldt voor een tegelvloer. Met een PVC vloer geniet u in Genemuiden van de uitstraling van een houten of tegelvloer, zonder de voornoemde lasten. Voor uw PVC vloer in Genemuiden kunt u kiezen uit diverse fraaie motieven, die nauwelijk te onderscheiden zijn van hout of tegels. Alle denkbare kleuren zijn mogelijk. Kom naar onze showroom in Kampen en bekijk het met uw eigen ogen!

We zijn officieel merkdealer van

Onderhoud is een eitje

Uw PVC vloer in Genemuiden laat zich gemakkelijk onderhouden. Door de beschermlaag trekken vuil en vocht er niet in en zullen krassen niet snel ontstaan. In principe veegt u alles er zo af. Dweilen met een vochtige doek, eventueel een milde zeep gebruiken. Bij normaal gebruik is dat alles wat u aan uw PVC vloer in Genemuiden hoeft te doen!

Nu een PVC vloer bij Floorever bestellen

Benieuwd naar de prijs voor het aanschaffen en laten leggen van een PVC vloer bij u in Genemuiden? Wilt u ons volledige aanbod PVC vloeren bekijken, die u in Genemuiden kunt (laten) leggen? Maak dan vandaag nog een afspraak om langs te komen in een van onze showrooms. We zien u graag in Kampen!

Afspraak maken
Altijd all inclusive
Altijd achteraf betalen
Altijd reserveren
zonder prijsverhoging
Altijd vakkundige
stoffeerders
Altijd het beste advies
Altijd thuis bij klachten
chevron-downarrow-leftarrow-right