Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC
PVC vloeren zijn al jaren razend populair vanwege hun vele voordelen. Deze vloeren zijn niet alleen makkelijk in onderhoud, stil, warm en comfortabel, maar ze zorgen ook voor het beste rendement bij vloerverwarming. Zelfs zonder vloerverwarming voelt PVC aangenaam aan omdat het snel de omgevingstemperatuur aanneemt

PVC vloer Kampen

Sinds we met onze vloerenzaak aan de Ambachtstraat zijn gevestigd, is de PVC vloer in Kampen steeds populairder geworden. Wij steken de voordelen van deze vloersoort dan ook niet onder stoelen of banken. Niet dat die stoelen of banken uw vloer zouden beschadigen; PVC vloeren kampen zelden met krassen of deuken. Bij Floorever bieden we een ruim assortiment PVC vloeren. Onze A-merken zijn van topkwaliteit en onze eigen merken zijn van A-kwaliteit. Wij bieden u altijd een mooie all-inclusive prijs. Kom voor inspiratie en een persoonlijke aanbieding naar onze showroom vol PVC vloeren in Kampen!

Afspraak maken
Galtymore Oak PVC Floorever

Vele kleuren en stijlen

Komt u in onze showroom in Kampen om een PVC vloer te kopen, dan zult u verrast worden door de vele stijlen en kleuren die verkrijgbaar zijn. Elke uitstraling is mogelijk, van een donkere houten vloer tot klinisch witte tegels. Alles met de voordelen van een PVC vloer, want we hebben het hier over de looks. Welke PVC vloer u bij ons in Kampen ook uitzoekt, u heeft altijd een sterke, watervaste en flexibele vloer te pakken.

We zijn officieel merkdealer van

Onze showroom voor PVC vloeren in Kampen

Wilt u inspiratie opdoen voor uw PVC vloer? In Kampen vindt u ons aan de Ambachtstraat 29. Laat ons van tevoren even weten dat u komt, dan maken wij tijd vrij om u persoonlijk van dienst te zijn.

Kom langs in onze showroom

Heeft u al een idee wat u ongeveer zoekt? Vertel het ons en we vinden de juiste vloer voor u. Bent u nog volledig blanco? We leiden u graag door ons ruime assortiment. Komt u binnenkort bij ons in Kampen PVC vloeren bekijken? We zien u graag in onze showroom!

Afspraak maken
Altijd all inclusive
Altijd achteraf betalen
Altijd reserveren
zonder prijsverhoging
Altijd vakkundige
stoffeerders
Altijd het beste advies
Altijd thuis bij klachten
chevron-downarrow-leftarrow-right