Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC
PVC vloeren zijn al jaren razend populair vanwege hun vele voordelen. Deze vloeren zijn niet alleen makkelijk in onderhoud, stil, warm en comfortabel, maar ze zorgen ook voor het beste rendement bij vloerverwarming. Zelfs zonder vloerverwarming voelt PVC aangenaam aan omdat het snel de omgevingstemperatuur aanneemt

Woont u in Oldebroek en bent u op zoek naar een PVC vloer?

Woonachtig in Oldebroek en op zoek naar een PVC vloer? Kom langs in één van onze winkels in Kampen. Hier bent u welkom om een groot aanbod PVC vloeren te bekijken. Wij adviseren u graag over de juiste vloer! Neem gerust een foto mee van uw huidige interieur.

Afspraak maken
Galtymore Oak PVC Floorever

Welke merken PVC verkopen wij?

Bent u op zoek naar een PVC vloer van een bepaald merk? Bij Floorever verkopen wij de meest bekende merken op voorraad. Denk bijvoorbeeld aan een merk als Ambiant, Mflor en Tfd. Wist u dat wij ook een eigen huiscollectie hebben? Kom deze gerust bekijken in onze showroom in Kampen!

Vragen & antwoorden

Is het mogelijk de PVC vloer in elke ruimte te leggen?
Ja! PVC vloeren zijn bestand tegen vocht. Het is daardoor dus ook mogelijk de PVC vloer in de keuken of badkamer te leggen. Zo kunt u een mooi geheel creëren!

Is een PVC vloer geschikt in combinatie met vloerverwarming?
Ja! PVC is dun, waardoor warmte makkelijk door de vloer komt! Met PVC in uw woning in Oldebroek haalt u een goed rendement!

We zijn officieel merkdealer van

Leggen jullie ook PVC vloeren?

Zeker! Floorever zorgt ervoor dat de PVC vloer er strak in komt te liggen in uw woning in Oldebroek.

Wat kost het leggen van een PVC vloer?

De kosten die u zult moeten maken bij het leggen van een PVC vloer is afhankelijk van meerdere factoren. Natuurlijk de aanschaf zelf van de vloer, maar ook het laten leggen kost geld. Daarnaast zult u rekening moeten houden met de ondervloer. Deze moet goed vlak zijn en zal geëgaliseerd moeten worden als dat niet het geval is. Onze prijzen zijn overigens all inclusive, dus inclusief egaliseren, lijmen en leggen.

Aanvraag offerte

Wilt u ook een vloer van PVC in uw woning in Oldebroek? Neem dan contact op met ons filiaal in Kampen. Floorever: uw specialist in PVC in Oldebroek.

Afspraak maken
Altijd all inclusive
Altijd achteraf betalen
Altijd reserveren
zonder prijsverhoging
Altijd vakkundige
stoffeerders
Altijd het beste advies
Altijd thuis bij klachten
chevron-downarrow-leftarrow-right