Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC
PVC vloeren zijn al jaren razend populair vanwege hun vele voordelen. Deze vloeren zijn niet alleen makkelijk in onderhoud, stil, warm en comfortabel, maar ze zorgen ook voor het beste rendement bij vloerverwarming. Zelfs zonder vloerverwarming voelt PVC aangenaam aan omdat het snel de omgevingstemperatuur aanneemt

Woont u in Urk en bent u op zoek naar een PVC vloer?

Het idee van een PVC vloer in Urk is al een keer in u opgekomen. Met een verhuizing of renovatie voor de deur is het nu tijd om echt door te pakken. Spannend, maar gelukkig zonder enig risico. Met de expertise van Floorever achter de hand kunt u bijna geen foute keuze maken. Onze specialisten voorzien u namelijk graag van de nodige adviezen en materialen. Wij kunnen de vloeren zelfs bij u in Urk komen plaatsen. Kom daarom vandaag nog bij ons langs in onze winkel in Kampen!

Afspraak maken
Galtymore Oak PVC Floorever

Een plak of klik PVC vloer in Urk

PVC vloeren zijn grofweg in twee groepen verdelen. In de kwaliteit en aanschafprijs zult u echter niet tot nauwelijks verschil ontdekken. Deze vindt u voornamelijk in de montage en de toepassing. Vindt u gemak tijdens het leggen belangrijk? Dan kunt u in Urk het beste kiezen voor een klik PVC vloer. De ondervloer hoeft dan namelijk – in tegenstelling tot plak PVC – niet geëgaliseerd te worden. Maakt u echter gebruik van vloerverwarming? Dan is onze plak PVC vloer in Urk een betere optie. Deze vloer verwarmt namelijk sneller mee.

De vloeren van Floorever

Bij Floorever houden wij van gedegen kwaliteit. Daarom bieden wij alleen de allerbeste merken, zoals: TFD, mFLOR en Saffier, aan. Op deze manier weten wij zeker dat u tevreden zult zijn met de vloeren die wij verzorgen. Naast kwaliteit heeft ook onze service een hoge prioriteit. Zo zijn wij in staat om uw nieuwe PVC vloer in Urk voor u te leggen. Daarnaast geven wij u graag het nodige advies.

Weet u nog niet zeker of u in Urk een PVC vloer wilt laten plaatsen? Wij bieden ook de volgende vloeren aan:

  • Laminaat;
  • Vloerbedekking;
  • Vinyl;
  • Marmoleum

We zijn officieel merkdealer van

Wat kost het leggen van PVC vloer?

De kosten die u zult moeten maken bij het leggen van een PVC vloer is afhankelijk van meerdere factoren. Natuurlijk de aanschaf zelf van de vloer, maar ook het laten leggen kost geld. Daarnaast zult u rekening moeten houden met de ondervloer. Deze moet goed vlak zijn en zal geëgaliseerd moeten worden als dat niet het geval is. Onze prijzen zijn overigens all inclusive, dus inclusief egaliseren, lijmen en leggen.

Aanvraag offerte

Wilt u ook een vloer van PVC in uw woning in Urk? Neem dan contact op met ons filiaal in Kampen. Floorever: uw specialist in PVC in Urk.

Afspraak maken
Altijd all inclusive
Altijd achteraf betalen
Altijd reserveren
zonder prijsverhoging
Altijd vakkundige
stoffeerders
Altijd het beste advies
Altijd thuis bij klachten
chevron-downarrow-leftarrow-right