Inbetweens? Floorever deal!

Inclusief opmeten, maten en ophangen

De beste vouwgordijn aanbiedingen vind je bij Floorever

Creëer sfeer, warmte en tegelijkertijd privacy met de vouwgordijnen Floorever! Wij bieden een breed assortiment, bijna de gehele stoffen collectie van o.a. onze merken House of Happiness en. Vadain is geschikt voor vouwgordijnen. Geniet van gefilterde lichtinval, een sfeervolle uitstraling en tegelijkertijd van privacy met vouwgordijnen. Bekijk de collectie in onze winkels.

Enkele voorbeelden uit onze vouwgordijnencollectie

De vouwgordijnmerken waarmee we werken

Vouwgordijn, wat zijn de mogelijkheden?

Vouwgordijnen worden gemaakt met horizontale tunnels met daarin baleinen die ervoor zorgen dat het gordijn mooi en strak blijft hangen. De baleinen zijn niet of nauwelijks zichtbaar omdat ze in de tunnels verwerkt zitten. Wanneer de gordijnen volledig naar beneden zijn, oogt het gordijn strak en modern. Wanneer je het vouwgordijn (deels) naar boven haalt vouwt het onderste deel van het vouwgordijn zich netjes op. Je kunt kiezen uit baleinen voor en half segment achter, of voor een vouwgordijn met zowel biezen, baleinen en half segment. De mogelijkheden zijn bijna oneindig!

De baleinen adviseren we altijd aan de voorkant. Bij effen stoffen zorgt dit voor een strakke uitstraling. Bij een patroon zorgt dit ervoor dat het patroon altijd doorloopt en niet onderbroken wordt.

Vouwgordijnen kun je op twee manieren ophangen; in de dag (in het kozijn) of op de dag (voor het kozijn). In de dag is strakker. Wel is het belangrijk deze goed in te meten, zodat er geen licht langs komt. Op de dag is handig als het raam open gekiept kan worden.

Bijna alle stoffen in onze collectie kunnen als vouwgordijn gemaakt worden. Daarnaast kunnen alle vouwgordijnen gevoerd geleverd worden, dit maakt het vouwgordijn extra verduisterend.

Bezoek Floorever in
KampenZwolle

Onze confectiespecialisten maken uw vouwgordijn perfect op maat

Gordijnen en dus ook vouwgordijnen kies je in de meeste gevallen voor een langere tijd. Gemiddeld 7 jaar. Logisch dat u dan niet over een nacht ijs gaat als u nieuwe (vouw)gordijnen aanschaft. Floorever levert uitsluitend maatwerk. Dat betekent dat we daarvoor zelf komen inmeten, uw gordijnen confectioneren op de manier zoals we die met u hebben afgesproken en dat we de gordijnen zelf komen ophangen. Zodat we zeker weten dat u krijgt wat we samen voor ogen hadden. Dat is de typische All Inclusive aanpak en garantie van Floorever.

Ook een All Inclusive aanbieding voor uw vouwgordijnen?
welkom in onze showrooms

Floorever Vouwgordijnen Acties

De 7 zekerheden van Floorever