Jaloezieën? Floorever deal!

Inclusief opmeten, maken en ophangen.

De beste jaloezieën vindt je bij Floorever

Jaloezieën zijn de ideale raamdecoratie. Naast het feit dat ze ontzettend functioneel zijn, staan ze ook nog eens heel goed in de ruimte. Of u nu voor een jaloezie kiest in uw woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer, een jaloezie komt altijd mooi tot zijn recht en geeft extra sfeer aan de kamer. Zo zijn houten jaloezieën een echte eyecatcher in de woon- of slaapkamer terwijl de aluminium of kunststof variant mogelijk is voor een vochtige ruimte zoals de badkamer of keuken.

Enkele voorbeelden uit onze jaloezieën collectie

De jaloezie merken waarmee we werken

Reguleer licht en privacy

Jaloezieën zijn makkelijk te bedienen waardoor u het licht en de privacy altijd zelf in hand heeft. Kantel ze eenvoudig in de juiste positie voor de gewenste hoeveelheid licht en privacy. Vindt u het toch nog te licht in de kamer? Combineer ze dan met een bijpassend overgordijn. De combinatie van harde en zachte materialen zorgt niet alleen voor extra verduistering maar staat ook nog eens ontzettend sfeervol.

Onderhoud

Om de jaloezieën te reinigen zet u ze open en neemt u ze af met een plumeau of met de stofzuiger met een borstelkop. Is er een vlek op gekomen? Dan neemt u ze af met een licht vochtige doek.

Bedieningsmogelijkheden

Jaloezieën zijn in verschillende modellen te verkrijgen, bijna voor elk raam is er wel een optie! Zo is er voor een draaikiep raam een systeem verkrijgbaar, maar ook voor bijvoorbeeld trapezium ramen! Wilt u gaan voor extra bedieningsgemak? Onze jaloezieën zijn ook elektrisch verkrijgbaar, hiermee zet u met één druk op de knop of via de app de jaloezie in de gewenste positie.

Bezoek Floorever in
Kampen

Onze confectiespecialisten maken uw jaloezie perfect op maat

Op maat gemaakt

Afwijkende afmetingen van uw ramen vormen geen probleem, wij komen uw raampartij graag bij u opmeten waarna de jaloezie op maat wordt gemaakt (en vervolgens bij u wordt gemonteerd). U kunt hierbij overigens ook nog kiezen uit een smalle of brede lamellen, wij kunnen u adviseren welke breedte het beste tot zijn recht zal komen voor uw raam. Wilt u eerst advies inwinnen of een jaloezie ook voor u een goede keuze zou zijn? U kunt gratis een vrijblijvende afspraak maken voor persoonlijk advies in één van onze winkels.

Ook een All Inclusive aanbieding voor uw jaloezie?
welkom in onze showrooms

De 7 zekerheden van Floorever