Jaloezieën? Floorever deal!

Inclusief opmeten, maken en ophangen.

De beste aanbieding jaloezieën vind je bij Floorever

Jaloezieën zijn de ideale raamdecoratie. Naast het feit dat ze ontzettend functioneel zijn, staan ze ook nog eens heel goed in de ruimte. Of u nu voor een jaloezie kiest in uw woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer, een jaloezie komt altijd mooi tot zijn recht en geeft extra sfeer aan de kamer. Zo zijn de Silva houten jaloezieën een echte eyecatcher in de woon- of slaapkamer terwijl de aluminium of PVC variant ideaal is voor in een vochtige ruimte zoals de badkamer of keuken. Deze laatste variant is namelijk vocht- en schimmelwerend, hierdoor zal de jaloezie niet gaan roesten of schimmelen en is dus een duurzame keuze.

Enkele voorbeelden uit onze collectie jaloezieën

De jaloezie merken waarmee we werken

Reguleer licht en privacy

Jaloezieën zijn makkelijk te bedienen waardoor u het licht en de privacy altijd zelf in hand heeft. Kantel ze eenvoudig in de juiste positie voor de gewenste hoeveelheid licht en privacy. Vindt u het toch nog te licht in de kamer? Combineer ze dan met een bijpassend overgordijn. De combinatie van harde en zachte materialen zorgt niet alleen voor extra verduistering maar staat ook nog eens ontzettend sfeervol.

Makkelijk in onderhoud en bediening

Ook handig om te weten: jaloezieën zijn ontzettend makkelijk te onderhouden. Om te reinigen zet u ze open en neemt u ze af met een plumeau. Is er een hardnekkige vlek op gekomen? Dan neemt u ze af met een vochtige doek. Naast dat een jaloezie makkelijk schoon te maken is, kan het gemak nog groter worden. De jaloezieën kunnen namelijk ook elektrisch bedienbaar gemaakt worden. Hiermee zet u met een druk op de knop de jaloezie in de gewenste positie.

Bezoek Floorever in
KampenZwolle

Onze confectiespecialisten maken uw jaloezie perfect op maat

Op maat gemaakt

Afwijkende afmetingen van uw ramen vormen geen probleem, wij komen uw raampartij graag bij u opmeten waarna de jaloezie op maat wordt gemaakt (en vervolgens bij u wordt gemonteerd). U kunt hierbij overigens ook nog kiezen uit een smalle of brede lamellen, wij kunnen u adviseren welke breedte het beste tot zijn recht zal komen voor uw raam. Wilt u eerst advies inwinnen of een jaloezie ook voor u een goede keuze zou zijn? U kunt gratis een vrijblijvende afspraak maken voor persoonlijk interieuradvies in één van onze winkels.

Ook een All Inclusive aanbieding voor uw jaloezie?
welkom in onze showrooms

Floorever Jaloezieen Acties

De 7 zekerheden van Floorever