Paneelgordijnen? Floorever deal!

Inclusief opmeten, maken en gemonteerd.

Ga voor de beste paneelgordijn aanbieding naar Floorever

Paneelgordijnen zijn ideaal voor grote raampartijen zoals schuifpuien, openslaande deuren of grote, hoge ramen. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment van paneelgordijnen in verschillende kleuren en stofstructuren, qua afwerking is er ook veel maatwerk mogelijk. Met de paneelgordijnen van o.a. Zonnelux creëert u dus de raamdecoratie die geheel naar uw wens is en aansluit op uw interieur. Laat u adviseren in één van onze winkels over deze schitterende raamdecoratie.

Enkele voorbeelden uit onze paneelgordijnen collectie

De paneelgordijn merken waarmee we werken

De afwerkingsmogelijkheden van paneelgordijnen

Door de vele afwerkingsmogelijkheden van paneelgordijnen zijn ze eigenlijk altijd zo te maken dat ze de gewenste uitstraling hebben en passen bij uw woonstijl. Zo kunt u bijvoorbeeld meerdere paneelstoffen in één paneel combineren. Ook kunt u kiezen uit screenstoffen, een onderhoudsvriendelijke stofsoort die bovendien energiebesparend is. Qua design kunt u ervoor kiezen om horizontale houten latjes tegen de panelen te laten plaatsen. Dit kan aan de onderzijde, bovenzijde en eventueel symmetrisch of asymmetrisch verdeeld over de panelen. De bediening kan zowel handbediend als koord bediend zijn. En qua hoogte heeft u eigenlijk ook alle keus; de panelen kunnen tot wel 3mtr hoog gemaakt worden en zijn dus ook ideaal bij hoge ramen.

Ideaal als decoratieve roomdivider

Met paneelgordijnen worden grote ruimtes op een eigentijdse, speelse wijze gemakkelijk opgedeeld in twee ruimtes. Het komt dan ook steeds vaker voor dat paneelgordijnen gebruikt worden als scheidingswand ofwel roomdivider binnen een grotere ruimte. Doordat u de panelen heel gemakkelijk zelf kunt verplaatsen en verschuiven bepaalt u zelf de afmetingen van elke ruimte.

Bezoek Floorever in
Kampen

Onze confectiespecialisten maken uw paneelgordijn perfect op maat

Op maat gemaakt

Grote ramen vormen geen probleem, wij komen uw raampartij graag bij u opmeten waarna het paneelgordijn op maat wordt gemaakt en vervolgens door ons bij u wordt gemonteerd. U kunt hierbij overigens ook nog kiezen uit smalle of brede panelen en verschillende soorten baleinen, wij kunnen u ter plekke adviseren welk paneelgordijn het beste tot zijn recht zal komen voor uw raam. Wilt u eerst advies inwinnen of een paneelgordijn ook voor u een goede keuze zou zijn? U kunt gratis een vrijblijvende afspraak maken voor persoonlijk advies in onze winkel.

Ook een All Inclusive aanbieding voor uw paneelgordijn?
Adviesafspraak Kampen

De 7 zekerheden van Floorever