Plissé gordijnen? Floorever deal!

Inclusief opmeten, maken en ophangen

Ga voor de beste plisségordijn aanbieding naar Floorever

Moeilijke raampartij, lichtstraat, serre dak, draaikiepraam, energie besparen, sfeervol, volop kleurkeuze, makkelijk te bedienen? Als dit enkele van uw wensen zijn, adviseren wij u graag plisségordijnen, een elegante, functionele raamdecoratie. Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in transparante, semi-transparante (lichtdoorlatende) en verduisterende stoffen en in de plooibreedtes 20 en 32 mm.  In onze winkels zet u de eerste stap op weg naar een 100% op maat plisségordijn.

Enkele voorbeelden uit onze plisségordijnen collectie

De plisségordijnmerken waarmee we werken

Plisségordijnen, elegant en functioneel

Een plisségordijn is een elegante, functionele raamdecoratie. De plissés zijn geschikt voor veel soorten ramen en voor tal van locaties in uw huis. Zo zijn een aantal stoffen voor plisségordijnen dankzij een speciale coating warmtewerend. Ook zijn de plissés heel geschikt voor ramen met smalle kozijnen dankzij de smalle plooibreedtes. En heeft u een afwijkend raam zoals een draaikiepraam, lichtkoepel, lichtstraat of serredak? Ook dan kunt u kiezen voor plissés. Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in transparante, semi-transparante (lichtdoorlatende) en verduisterende stoffen en in de plooibreedtes 20 en 32 mm.

Voor ieder raam is er een passend plisségordijn

Voor bijna ieder raamtype en elke wens is er wel een plisségordijn op maat. U kunt ervoor  kiezen om de plissé van boven naar beneden te sluiten zoals bij een rolgordijn, of juist andersom. Of u plaatst de plissé in het midden van uw raam zodat u meer privacy heeft. En als u wilt, kunt u zelfs twee soorten plissés combineren, bijvoorbeeld een transparante en een verduisterende stof ineen

Bedieningsmogelijkheden

Binnen onze plissé-collectie zijn verschillende soorten bediening mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een plissé met koordbediening, met handgreepbediening of een plissé met kettingbediening. Maar ook een draaistang of een bedieningsstok behoren tot de mogelijkheden. De plissés met een ketting- of koordbediening worden door ons voorzien van een kindveilige techniek zodat de koorden en kettingen op een veilige hoogte blijven.

Elektrische plisségordijnen

Extra gemakkelijk wordt het als u uw plissé van elektrische bediening laat voorzien. Hiervoor worden motoren ingebouwd met een geïntegreerde ontvanger, daardoor is de bediening altijd draadloos. U kunt dan met een afstandsbediening en/of doormiddel van bediening via een app de plissé gordijnen openen en dichtdoen, waarbij u zowel alle plissés gelijktijdig maar ook afzonderlijk van elkaar kunt bedienen. Ook kunt u ervoor kiezen om timers in te stellen, en de favoriete positie kunt u ook zelf instellen zodat u met één druk op de knop de plissé in deze stand zet.

Bezoek Floorever in
Kampen

Onze confectiespecialisten maken uw plisségordijn perfect op maat

Gordijnen en dus ook plisségordijnen kies je in de meeste gevallen voor een langere tijd. Gemiddeld 7 jaar. Logisch dat u dan niet over een nacht ijs gaat als u nieuwe (plissé)gordijnen aanschaft. Floorever levert uitsluitend maatwerk. Dat betekent dat we daarvoor zelf komen inmeten, uw plisségordijnen op maat maken op de manier zoals we die met u hebben afgesproken en dat we deze zelf komen ophangen. Zodat we zeker weten dat u krijgt wat we samen voor ogen hebben. Dat is de typische All Inclusive aanpak en garantie van Floorever.

Ook een All Inclusive aanbieding voor uw plisségordijnen?
welkom in onze showroom!

De 7 zekerheden van Floorever