Rolgordijnen? Floorever deal!

Inclusief opmeten, maken en ophangen

Ga voor de beste rolgordijn aanbiedingen naar Floorever

Met de rolgordijnen van Floorever haalt u allesbehalve een standaard product in huis! Met een rolgordijn is veel meer mogelijk dan u denkt. De hoeveelheid aan stoffen en kleuren maken rolgordijnen geschikt voor elk vertrek in huis. Een rolgordijn wordt vaak in combinatie met een inbetween of overgordijn toegepast daar waar niet alleen functioneel gemak wordt gevraagd, maar ook de gewenste sfeer. In onze winkels zet u de eerste stap op weg naar een 100% op maat rolgordijn.

Enkele voorbeelden uit de rolgordijnencollectie van Floorever

De rolgordijnmerken waarmee we werken

Rolgordijnen met verschillende stofsoorten

De collectie rolgordijnen van o.a. Zonnelux omvat een breed aanbod van verschillende stofkwaliteiten. Van lichtdoorlatend tot verduisterend of van basic tot hoogwaardig. Het verschil in weving, stofdikte of coating bepaalt hoeveel licht elke stof doorlaat. Daarnaast zijn er ook screenstoffen voor de rolgordijnen in ons assortiment, deze dienen als een goede zon- en warmtewering binnenshuis.

Elektrische rolgordijnen

Wilt u graag elektrische rolgordijnen hebben? Dat kan! De rolgordijnen worden dan voorzien van een draadloze besturing door middel van een afstandsbediening of bediening via de app. Via de app kunt u de rolgordijnen ook op afstand besturen, zo ervaart u extra gemak!

Bezoek Floorever in
Kampen

Onze confectiespecialisten maken uw rolgordijn perfect op maat

Gordijnen en dus ook rolgordijnen kies je in de meeste gevallen voor een langere tijd. Gemiddeld 7 jaar. Logisch dat u dan niet over een nacht ijs gaat als u nieuwe (rol)gordijnen aanschaft. Floorever levert uitsluitend maatwerk. Dat betekent dat we daarvoor zelf komen inmeten, uw rolgordijnen op maat maken op de manier zoals we die met u hebben afgesproken en dat we de rolgordijnen zelf komen ophangen. Zodat we zeker weten dat u krijgt wat we samen voor ogen hadden. Dat is de typische All Inclusive aanpak en garantie van Floorever.

Ook een All Inclusive aanbieding voor uw rolgordijnen?
welkom in onze showrooms

De 7 zekerheden van Floorever