Verticale lamelgordijnen? Floorever deal!

Inclusief opmeten, maken en gemonteerd.

Ga voor de beste verticale lamelgordijnen aanbiedingen naar Floorever

Verticale lamellen zijn ideale raamdecoratie voor veel soorten ramen en passen heel goed bij schuine raamsituaties. Daarbij zijn deze lamellen ook verkrijgbaar in verschillende materialen zoals textiel, kunststof en aluminium. textiele lamellen geven een warme uitstraling terwijl kunststof en aluminium lamelgordijnen juist weer heel geschikt zijn voor o.a. vochtige ruimtes zoals de keuken of badkamer. In onze winkel kunnen we u alle mogelijkheden laten zien en vertellen wij u er graag meer over.

Enkele voorbeelden uit onze collectie lamelgordijnen

De lamelgordijn merken waarmee we werken

Het railsysteem van de verticale lamellen

De verticale lamellen hangen aan een railsysteem. Dit is een aluminium systeem en kan geleverd worden in verschillende kleuren. Standaard is de rail in het wit, maar deze is ook mogelijk in de kleur zwart of aluminium. De bediening gaat via een ketting voor het draaien van de lamel en een trekkoord voor het schuiven ervan. Uw lokale vakman maakt graag tijd vrij om uw te informeren over alle mogelijkheid.

Bezoek Floorever in
Kampen

Onze confectiespecialisten maken uw lamelgordijn perfect op maat

Op maat gemaakt

Grote of schuine ramen vormen geen probleem, wij komen uw raampartij graag bij u opmeten waarna het lamelgordijn op maat wordt gemaakt (en vervolgens bij u wordt gemonteerd). Wij kunnen u ter plekke adviseren welk lamelgordijn het beste tot zijn recht zal komen voor uw raam. Wilt u eerst advies inwinnen of een lamelgordijn ook voor u een goede keuze zou zijn? U kunt gratis een vrijblijvende afspraak maken voor persoonlijk interieuradvies in één van onze winkels.

Ook een All Inclusive aanbieding voor uw lamelgordijn?
welkom in onze showrooms

De 7 zekerheden van Floorever