Vouwgordijnen? Floorever deal!

Inclusief opmeten, maken en ophangen

De beste vouwgordijn aanbiedingen vind je bij Floorever

Creëer sfeer, warmte en tegelijkertijd privacy met de vouwgordijnen van Floorever! Wij bieden een breed assortiment, bijna de gehele stoffen collectie van o.a. onze merken A House of Happiness en Vadain is geschikt voor vouwgordijnen. Geniet van gefilterde lichtinval, een sfeervolle uitstraling en tegelijkertijd van privacy met vouwgordijnen. Bekijk de collectie in onze winkels.

Enkele voorbeelden uit onze vouwgordijnencollectie

De vouwgordijnmerken waarmee we werken

Vouwgordijn, wat zijn de mogelijkheden?

Vouwgordijnen worden gemaakt met horizontale tunnels met daarin baleinen die ervoor zorgen dat het gordijn mooi en strak blijft hangen. U kunt zelf kiezen of u de baleinen aan de voor- of achterzijde van het vouwgordijn wilt hebben.

Vouwgordijnen kun je op twee manieren ophangen; in de dag (in het kozijn) of op de dag (voor het kozijn). In de dag is strakker. Op de dag is handig als het raam open gekiept kan worden.

Bijna alle stoffen in onze collectie kunnen als vouwgordijn gemaakt worden. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.

Bezoek Floorever in
Kampen

Onze confectiespecialisten maken uw vouwgordijn perfect op maat

Gordijnen en dus ook vouwgordijnen kies je in de meeste gevallen voor een langere tijd. Gemiddeld 7 jaar. Logisch dat u dan niet over een nacht ijs gaat als u nieuwe (vouw)gordijnen aanschaft. Floorever levert uitsluitend maatwerk. Dat betekent dat we daarvoor zelf komen inmeten, uw gordijnen confectioneren op de manier zoals we die met u hebben afgesproken en dat we de gordijnen zelf komen ophangen. Zodat we zeker weten dat u krijgt wat we samen voor ogen hadden. Dat is de typische All Inclusive aanpak en garantie van Floorever.

Ook een All Inclusive aanbieding voor uw vouwgordijnen?
welkom in onze showrooms

De 7 zekerheden van Floorever