Duettes®? Floorever deal!

Inclusief meten, maken en monteren.

Ga voor de beste duettes® naar Floorever

Moeilijke raampartij, lichtstraat, serre dak, draaikiepraam, energie besparen, isoleren, sfeervol, volop kleurkeuze, top down bottom up, makkelijk te bedienen? Als dit enkele van uw wensen zijn, adviseren wij u graag duettes, een elegante, functionele raamdecoratie. Duettes zijn verkrijgbaar in transparante, semi-transparante (lichtdoorlatende) en verduisterende stoffen en in de plooibreedtes 20 en 32 mm.  In onze winkels zet u de eerste stap op weg naar een 100% op maat gemaakte duette.

Enkele voorbeelden uit onze duette® collectie

Hét duette® merk waar we mee werken

Duettes, elegant én functioneel

Een duette is een elegante, functionele raamdecoratie. Duettes zijn geschikt voor veel soorten ramen en voor tal van locaties in uw huis. Zo zijn een aantal stoffen voor duettes dankzij de tunnels warmtewerend maar in de winter ook isolerend tegen de kou. Ook zijn duettes heel geschikt voor ramen met smalle kozijnen dankzij de smalle plooibreedtes. En heeft u een afwijkend raam zoals een draaikiepraam, lichtkoepel, lichtstraat of serre dak? Ook dan kunt u kiezen voor duettes. Duettes zijn verkrijgbaar in transparante, semi-transparante (lichtdoorlatende) en verduisterende stoffen en in de plooibreedtes 20 en 32 mm.

Voor ieder raam is er een passend plisségordijn

Voor bijna ieder raamtype en elke wens is er wel een duette op maat. U kunt ervoor  kiezen om de duette van boven naar beneden te sluiten, of juist van beneden naar boven. Of u plaatst de duette in het midden van uw raam zodat u meer privacy heeft en daglicht kan reguleren. En als u wilt, kunt u zelfs twee soorten duettes combineren, bijvoorbeeld een transparante en een verduisterende stof ineen.

Bedieningsmogelijkheden

Binnen onze  duette collectie zijn verschillende soorten bediening mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een duette met koordbediening, met handgreepbediening of een duette met kettingbediening. Maar ook een draaistang of een bedieningsstok behoren tot de mogelijkheden. De duettes met een ketting- of koordbediening worden door ons voorzien van een kindveilige techniek zodat de koorden en kettingen op een veilige hoogte blijven.

Elektrische duettes

Extra gemakkelijk wordt het als u uw duette van elektrische bediening laat voorzien. Hiervoor worden motoren ingebouwd met een geïntegreerde ontvanger, daardoor is de bediening altijd draadloos. U kunt dan met een afstandsbediening en/of doormiddel van bediening via een app de duettes openen en dichtdoen, waarbij u zowel alle duettes gelijktijdig maar ook afzonderlijk van elkaar kunt bedienen. Ook kunt u ervoor kiezen om timers in te stellen, en de favoriete positie kunt u ook zelf instellen zodat u met één druk op de knop de duette in deze stand zet.

Bezoek Floorever in
Kampen

Onze confectiespecialisten maken uw duette(s) perfect op maat

Gordijnen en dus ook duettes kies je in de meeste gevallen voor een langere tijd. Gemiddeld 7 jaar. Logisch dat u dan niet over een nacht ijs gaat als u nieuwe raamdecoratie aanschaft. Floorever levert uitsluitend maatwerk. Dat betekent dat we daarvoor zelf komen inmeten, uw duettes op maat maken op de manier zoals we het met u hebben afgesproken en dat we deze zelf komen ophangen. Zodat we zeker weten dat u krijgt wat we samen voor ogen hebben. Dat is de typische All Inclusive aanpak en garantie van Floorever.

Ook een All Inclusive aanbieding voor uw duettes?
welkom in onze showroom!

De 7 zekerheden van Floorever