Zonnelux® raamdecoratie? Floorever deal!

Inclusief opmeten, maken en ophangen

Ga voor de complete collectie Zonnelux® raamdecoratie naar Floorever

Zonnelux produceert een breed assortiment aan kwalitatieve raamdecoratie. Zij én wij vinden dat ieder raam een sieraad verdient. Raamdecoratie is dé sfeermaker in een interieur en wij hebben voor ieder raam een passende oplossing. Floorever kan u als erkend Zonnelux specialist compleet ontzorgen met advies op maat, inmeten en montage. U hebt er geen omkijken naar en bent verzekerd van raamdecoratie die perfect bij u past.

Enkele voorbeelden uit de collectie Zonnelux® raamdecoratie

Neem alle tijd voor een goed raamdecoratie advies

Wilt u meer Zonnelux raamdecoratie inspiratie? In onze winkel kunnen we u van alles demonstreren en hebben we alle kleurstalen in onze collectie. U bent van harte welkom voor een advies en daarbij een prijsopgave waar u blij van wordt.

Plan afspraak bij Floorever Kampen

Ruime keuze bij Floorever!

Op zoek naar een geschikt raamdecoratie product voor bij u thuis? Floorever biedt de gehele, ruime collectie van Zonnelux aan met duettes®, plissé gordijnen, geweven hout gordijnen, rolgordijn, vouwgordijnen, jaloezieën (aluminium en hout), lamellen, shutters en sheerlight.

Ontdek de ruime collectie bij Floorever en laat u deskundig adviseren!

Draai-kiepramen

Draai-kiepramen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken bij nieuwbouwhuizen. Om het draaien en kiepen van het raam niet te belemmeren, is het belangrijk om de juiste raamdecoratie voor een draai-kiepraam te kiezen. Zo kun je het raam goed openen en blijft de raamdecoratie mooi. Met Zonnelux zit u dan gegarandeerd goed.

Bezoek Floorever in
Kampen

Floorever, de onbetwiste nummer 1 in Zonnelux raamdecoratie

De onbetwiste nummer 1 in raamdecoratie ben je niet zomaar. Daarvoor is jarenlange ervaring nodig zodat je weet welke producten gegarandeerd goed zijn, wat deze producten elders kosten en hoe je het verschil kunt maken in service richting de klant. Ook vraagt het om een uitgebreide collectie zodat op elke vraag van de klant kan worden beantwoord met een passende oplossing én aanbieding. Daarom biedt Floorever de gehele collectie van Zonnelux aan!

Ervaar de All Inclusive aanpak van Floorever en de overige 6 zekerheden. Van harte welkom in Kampen!

De 7 zekerheden van Floorever