Zonnelux® raamdecoratie? Floorever deal!

Inclusief opmeten, maken en ophangen

Ga voor de complete collectie Zonnelux® raamdecoratie naar Floorever

Zonnelux produceert een breed assortiment aan kwalitatieve raamdecoratie. Zij én wij vinden dat ieder raam een sieraad verdient. Raamdecoratie is dé sfeermaker in een interieur en wij hebben voor ieder raam een passende oplossing. Floorever kan u als erkend Zonnelux specialist compleet ontzorgen met advies op maat, inmeten en montage. U hebt er geen omkijken naar en bent verzekerd van raamdecoratie die perfect pas.

Enkele voorbeelden uit de collectie Zonnelux® raamdecoratie

Neem alle tijd voor een goed raamdecoratie advies

Wilt u meer Zonnelux raamdecoratie inspiratie? In onze winkels kunnen we u alle soorten demonstreren en hebben we alle kleurstalen. En kunnen we u voorzien van een advies en prijsopgave waar u blij van wordt.

Plan afspraak bij Floorever Kampen

Perfect fit montage in 5 minuten

Op zoek naar een geschikt raamdecoratie product voor een kunststof of aluminium kozijn? Kies dan voor Perfect Fit raamdecoratie. Montage kan in vijf minuten zonder gebruik van een boormachine. De raamdecoratie is ook gemakkelijk te demonteren. Handig bij bijvoorbeeld het wassen van de ramen. Perfect Fit raamdecoratie is mogelijk bij plissé, Duette®, rolgordijn en aluminium jaloezie.

Draai-kiepramen

Draai-kiepramen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken bij nieuwbouwhuizen. Om het draaien en kiepen van het raam niet te belemmeren, is het belangrijk om de juiste raamdecoratie voor een draai-kiepraam te kiezen. Zo kun je het raam goed openen en blijft de raamdecoratie mooi. Met Zonnelux zit u dan gegarandeerd goed.

Bezoek Floorever in
Kampen

Floorever, de onbetwiste nummer 1 in Zonnelux raamdecoratie

De onbetwiste nummer 1 in raamdecoratie ben je niet zomaar. Daarvoor is jarenlange ervaring nodig zodat je weet welke producten gegarandeerd goed zijn, wat deze producten elders kosten en hoe je het verschil kunt maken in service richting de klant. Ook vraagt het om een uitgebreide collectie zodat op elke vraag van de klant kan worden beantwoord met een passende oplossing én aanbieding.

Floorever heeft daarom de complete Zonnelux collectie rolgordijnen, duo rolgordijnen, duette gordijnen, plisségordijnen, perfect fit gordijnen, vouwgordijnen, lamellen, paneelgordijnen, horren, sheerlight, houten en aluminium jaloezieën, shutters en Piet Boon shutters;  alles gratis gemeten, op maat gemaakt en gemonteerd.

Ervaar de All Inclusive aanpak van Floorever en de overige 6 zekerheden. Van harte welkom in Kampen!

Floorever Zonnelux Raamdecoratie Acties

De 7 zekerheden van Floorever