Tapijt Hattem
Valt uw keuze voor een nieuwe vloer bij u in Hattem op tapijt? Dat is gunstig, want tapijt is comfortabel zacht en verend. Dat is lang niet het enige voordeel van deze luxueuze vloersoort. Creëer warmte in de slaapkamer met hoogpolig tapijt. Leg een stevige laagpolige soort op de trap en beperk zo geluidsoverlast voor de buren. Woningen, kantoren, winkels en hotels; overal in Hattem biedt tapijt een fijne ondergrond. 

Waarom kiest men in Hattem voor tapijt?

Hierboven las u al een aantal voordelen van tapijt. We vertellen u graag meer over deze vloersoort zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Laten we beginnen met een nadeel die vaak genoemd wordt. Tapijt zou flink wat onderhoud kosten: dagelijks stofzuigen, vlekken verwijderen (als dat al lukt), periodiek laten stomen … Wanneer u anno nu nieuw tapijt bij u in Hattem laat leggen, zult u hier veel minder onderhoud aan hebben. Moderne tapijtvezels zijn vuil- en vochtafstotend, waardoor geknoeide drankjes er niet direct intrekken. Stof en vuil hechten zich minder aan de vezels zodat stofzuigen makkelijker wordt. Wonen of werken er mensen met allergieën bij u in Hattem? Sommige soorten tapijt werken zelfs luchtzuiverend.

Afspraak maken
Tapijt Floorever

Tapijt: u hoort er weinig van

De akoestiek in uw huis of werkruimte is zeker iets om aan te denken bij het uitzoeken van een vloer. Wanneer we bij u in Hattem tapijt hebben gelegd, zult u merken dat de akoestiek flink verbeterd is. Stemgeluiden, muziek en voetstappen kaatsen niet meer terug vanaf de vloer. Denk ook aan de gang in een hotel. Deze worden vaak bekleed met vloerbedekking om andere gasten te ontzien wanneer iemand over de gang loopt. Het gedempte geluid en de zachte, verende ondergrond hebben op velen een kalmerend effect. Dat effect kunt u ook bij u thuis in Hattem bereiken met tapijt van Floorever.

Ook een All Inclusive aanbieding voor uw tapijt of vloerkleed?

We zijn officieel merkdealer van

Waar op de trap?

Over akoestiek gesproken: hoort u het ook zo goed wanneer de buren de trap op en af lopen? Wanneer heel Hattem tapijt op de trap zou leggen, was dat probleem direct de wereld uit. Zelfs het meest laagpolige tapijt heeft van zichzelf een dempende werking. Wellicht kunt u met de buren samen een rol tapijt inkopen. We komen dan graag naar Hattem om met het tapijt de trap bij u en uw buren te stofferen. U kunt dan beiden genieten van de rust. Beter een stille buur … De trap stofferen kan op verschillende manieren: volledig bedekt, alleen in het midden (traplopereffect) of als trapmatten. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat. Onze adviseurs in de showroom helpen u graag met de keuze.

Kom tapijt kopen vanuit Hattem

Vanuit Hattem bent u zo bij Floorever om tapijt te kopen. Draait u de N50 op in noordelijke richting, dan bent u zo in Kampen. In beide showrooms vindt u volop inspiratie en onze medewerkers voorzien u van deskundig advies. Zij maken voor het tapijt van uw keuze een persoonlijke aanbiedingsprijs. Deze prijs is volledig All Inclusive; we meten bij u in Hattem hoeveel tapijt er precies nodig is en onze vakmensen komen het tapijt leggen. Lees er meer over in de 7 zekerheden van Floorever. Komt u binnenkort langs? Maak nu een afspraak in een van onze showrooms!

 
Afspraak maken
Altijd all inclusive
Altijd achteraf betalen
Altijd reserveren
zonder prijsverhoging
Altijd vakkundige
stoffeerders
Altijd het beste advies
Altijd thuis bij klachten
chevron-downarrow-leftarrow-right