Tapijt Ommen

Inclusief leggen

Het is een zachte vloer en toch sterk, een vloer die dempt, isoleert en sfeer geeft. We hebben het hier over tapijt. Voor topkwaliteit tapijt hoeft u vanuit Ommen niet ver te reizen. De showroom van Floorever ligt immers vlakbij. Wij zijn in Kampen gevestigd! Bovendien hoeft u het retourtje Kampen maar één keer te maken. De vloer die u uitzoekt krijgt u namelijk voor een aantrekkelijke All Inclusive prijs. Dat wil zeggen: één prijs voor topkwaliteit tapijt inclusief het brengen en vakkundig leggen van het tapijt bij u in Ommen. Lees meer of maak direct een afspraak bij onze showroom.

Enkele voorbeelden uit de tapijt en karpet collectie van Floorever

De tapijtmerken waarmee we werken

Waarom kiezen voor tapijt in Ommen?

Een verkoopgesprek bestaat niet bij Floorever. Komt u vanuit Ommen bij ons tapijt shoppen, dan kunt u rekenen op een prettig en persoonlijk adviesgesprek. We zullen u dan wegwijs maken tussen alle verschillende vloersoorten die er verkrijgbaar zijn. Iedere soort vloer heeft namelijk zo z’n eigen voordelen. Hieronder leest u meer over de voordelen van tapijt. Laten we beginnen met het ontkrachten van een nadeel. In vroegere tijden, toen tapijt nog niet zo ver was doorontwikkeld als nu, zagen we elk vlekje en elk plekje vocht nog jarenlang terug. Met het verplaatsen van meubels kon de boel nog verbloemen, totdat het vlekkenfestijn te erg werd en er een professionele tapijtreiniger moest komen. En tegenwoordig? Lees gauw verder!

 

De voordelen van tapijt:

 

  • Modern tapijt is onderhoudsarm. Tapijt als vloerbedekking bestaat al eeuwen en in die tijd hebben de ontwikkelingen niet stilgestaan. Tegenwoordig hebben de vezels van de meeste tapijtsoorten een speciale coating die vocht afstoot. Sommige soorten helpen zelfs de lucht te reinigen!
  • Tapijt is fluisterstil. Woont u in een appartement in Ommen, dan doet u met tapijt uw onderburen een groot plezier. Ook binnen een ruimte heeft tapijt een gunstige invloed: door de dempende werking zal de akoestiek verbeteren. Minder reflecties van geluid = meer rust aan het hoofd.
  • Tapijt is comfortabel. Anders dan bv. kille tegels of beton voelt tapijt warm aan. De vezels van zowel hoogpolig als laagpolig tapijt zorgen voor een natuurlijke schokdemping. Spelende kinderen en mensen met zwakke knieën zullen dit zeer op prijs stellen. Ook huisdieren zweren vaak bij het comfort van tapijt.
  • Wél geschikt voor vloerverwarming. Over tapijt gaat in Ommen de ronde dat het niet geschikt zou zijn voor vloerverwarming. Ook dat is een nadeel van vroeger, want tegenwoordig zijn er wel degelijk soorten die u zonder zorgen op de verwarmende vloer kunt leggen.
Bezoek Floorever in
Kampen

Elk tapijt van Floorever-kwaliteit

Wanneer u vanuit Ommen tapijt komt kopen, krijgt u een persoonlijke All Inclusive aanbiedingsprijs gepresenteerd. Hierin zit het leggen van uw tapijt in Ommen inbegrepen. U zou kunnen denken dat in zo’n gunstig geprijsd pakket wel goedkoop tapijt moet zitten. Wij verzekeren u: alle tapijt bij Floorever is van topkwaliteit. Dat geldt voor zowel de gerenommeerde A-merken als ons voordelige eigen merk F-Label.

Ook een All Inclusive aanbieding voor uw tapijt of vloerkleed?
Adviesafspraak Kampen

Tevreden met uw tapijt in Ommen

Ons voornaamste doel is dat wij u een vloer leveren waar u voor lange tijd plezier van heeft. Eén van de voorwaarden hiervoor is dat het tapijt goed bij u in Ommen wordt gelegd. Omdat wij weten dat niet iedereen professioneel thuisklusser is, hebben wij vakmensen in dienst die voor u de ruimte inmeten, de vloer prepareren, het tapijt op maat snijden, kortom: het tapijt vakkundig voor u leggen. Aan het begin van de pagina gaven we al weg dat deze service bij de prijs van uw tapijt zit inbegrepen. Voor meer redenen om vanuit Ommen tapijt te kopen bij Floorever presenteren we u graag onze zeven zekerheden. Mogen we u binnenkort in een van onze showrooms verwelkomen? We kijken ernaar uit!

Bezoek Floorever in
Kampen

De 7 zekerheden van Floorever