Tapijt van Floorever Kampen
Kom kijken voor inspiratie en laat u persoonlijk adviseren. Wanneer we u toch spreken vertellen we u graag over onze All Inclusive-service, want de ondervloer en het leggen van uw tapijt in Raalte zitten bij de prijs in!

Waarom kiezen voor tapijt in Raalte?

Waarom men in Raalte voor tapijt zou kiezen is voor ons verre van een raadsel. Het gebeurt regelmatig dat wij tijdens een adviesgesprek op deze prachtige vloersoort uitkomen. Zo gaat dat namelijk bij Floorever: mensen vertellen ons hun wensen, wat zij zoeken in een vloer, en onze adviseurs in de showroom weten daar feilloos een aantal vloeren bij te adviseren. Wat zijn dan die wensen, die vervuld worden door tapijt in Raalte te leggen? We zetten er een aantal op een rij:

  • Men is op zoek naar een zachte en dempende vloersoort. Hier komen een aantal vloeren voor in aanmerking maar tapijt is op dit gebied toch wel de absolute winnaar.
  • Binnen het domein ‘tapijt’ is er veel mogelijkheid tot variatie. De begrippen ‘hoogpolig’ en ‘laagpolig’ zullen iedereen bekend voorkomen. Daarnaast zijn er allerlei soorten vezels, van stevig en stug tot zeer zacht.
  • Houdt iedereen in Raalte die tapijt legt dan dezelfde woonstijl aan? Integendeel! Tapijt is in alle denkbare kleuren verkrijgbaar, zowel effen als met dessins, schaduweffecten en nog veel meer. 
  • Tapijt is niet alleen een fijne vloerbedekking, het doet ook uitstekend dienst als trapbekleding. De dempende werking is fijn voor buren en huisgenoten en het geheel ziet er strak en verzorgd uit. Tenminste: wanneer het vakkundig is gelegd!
Afspraak maken
Tapijt Floorever

Trapstoffering met tapijt

U weet nu inmiddels hoe het kan dat het zo stil is in de woonwijken in Raalte: er ligt tapijt op de trappen. Nou ja, nog niet bij iedereen … Doe ook mee met de tapijt-op-de-trap-beweging! Wij helpen u wel. Vertel ons allereerst wat voor soort trap u met tapijt wilt bekleden. Is het een rechte trap met gelijke treden of een trap met bijzondere vorm? Dan adviseren we u over welk tapijt voor uw trap in Raalte geschikt is. Dat zal in ieder geval een soort met hoge pooldichtheid zijn. Op de trap moet tapijt namelijk vaak om een hoek gevouwen worden en niemand kijkt graag tegen kale plekken aan. Afijn, wij helpen u dus een heel eind op weg met Project Trapstoffering. Wilt u dat onze vakmensen uw trap komen stofferen? Vraag in de showroom naar de mogelijkheden.

We zijn officieel merkdealer van

Tapijt leggen in Raalte

Wellicht vraagt u zich af: “Hoe zit dat nou met die All Inclusive-service?” Welnu: als u vanuit Raalte tapijt komt uitzoeken, dan maken we u wegwijs in ons assortiment. Hebben we dé tapijtvloer voor u gevonden, dan doen we u een persoonlijke All Inclusive aanbieding. Eén prijs, inclusief alles. We komen naar Raalte om te meten hoeveel tapijt er nodig is. Vervolgens egaliseren we de vloer waar het komt te liggen, leggen we de gratis ondervloer voor u en uiteindelijk het tapijt. U heeft er dus na de aankoop geen omkijken meer naar. 

Bezoek onze showroom

Wilt u ook vakkundig gelegd, topkwaliteit tapijt bij u in Raalte? Maak dan nu een afspraak bij onze showroom in Kampen!

Afspraak maken
Altijd all inclusive
Altijd achteraf betalen
Altijd reserveren
zonder prijsverhoging
Altijd vakkundige
stoffeerders
Altijd het beste advies
Altijd thuis bij klachten
chevron-downarrow-leftarrow-right