Trap met PVC? Floorever deal!

In een dag uw trap gerenoveerd met PVC

De trap staat vaak letterlijk centraal in uw woning en is daarmee een belangrijk
onderdeel van uw interieur. Toch krijgt de trap vaak niet voldoende aandacht en is versleten of past niet meer bij uw woonstijl. Met PVC geeft u uw trap de uitstraling die het verdient, en maakt u van elke traptrede weer een genot om naar te kijken! Bij ons bent u aan het juiste adres voor traprenovatie met een goede prijs en duurzame kwaliteit.

Voordelen traprenovatie met PVC

De voordelen van een traprenovatie met PVC zijn onder andere het geringe
onderhoud, PVC beschadigt niet snel en is slijtvast, recyclebaar en waterbestendig. We hebben diverse dessins verkrijgbaar. Onder andere dessins met houtkleuren of juist hele moderne, strakke dessins.

Kijk eens naar de mogelijkheden op

https://ambiant.nl/inspiratie/trapconfigurator?gclid=Cj0KCQiAn4SeBhCwARIsANeF9DKHQcvIuVjsLFpPjE2Xs902HxY952wlWP2NVHDN3ucMvAUosf1UGnIaAh60EALw_wcB

Als we een trap met PVC stofferen dan leggen we de bovenkant van de trede, de trapneus en eventueel het stootbord. De trapneus wordt afgewerkt met een
trapprofiel met antislip, deze heeft standaard de kleur aluminium, de profielen zijn ook in zwart of edelstaal te leveren. De onderkant en zijkanten van de trap bekleden we nooit met PVC. Om de trap te kunnen bekleden met PVC dan dient de trap helemaal glad te zijn.

Bezoek Floorever in:
Kampen

De 7 zekerheden van Floorever