In verband met het coronavirus hanteren wij aangepaste openingstijden voor onze vestiging in Kampen en Zwolle. Klik op de link voor de aangepaste openingstijden.

  • Floorever, onbetwist nummer 1 in verduisterende gordijnen.

Verduisterende gordijnen
bij de nummer 1 in woningstoffering

Floorever ZWOLLE
(038) 453 56 44
Floorever KAMPEN
(038) 333 37 70

Floorever de ontbetwist nummer 1 in verduisterings gordijnen

Floorever heeft een zeer uitgebreid assortiment verduisterende gordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen en duettes in alle soorten en maten. Een rijk pallet aan kleuren, designs en merken. En die variatie komt goed van pas, want gordijnen spelen een essentiële verbindende rol in het interieur. Ze maken van een gewone kamer, een woonkamer. Verduisteringsgordijnen zorgen voor een behaaglijke sfeer, maar hebben daarnaast nog talloze andere voordelen.

Isolatie

Allereerst hebben verduisteringsgordijnen uiteraard een zon- en lichtwerende functie. In de slaapkamer garandeert dat een ongestoorde nachtrust zonder ongewenste lichtinval. In de woonkamer zorgen zonwerende gordijnen er bovendien voor dat u kunt besparen op uw energierekening. Gesloten gordijnen houden in de zomer warmte buiten en helpen zo op kosten voor airconditioning te besparen. In de avond en winter houden ze juist de kou buiten het huis en zorgen er zo voor dat de verwarming een graadje lager kan.

Advies op maat

Nadat u een keuze heeft gemaakt, komen wij graag bij u thuis voor het inmeten. U krijgt hiermee de garantie dat de gordijnen op de juiste maat worden gemaakt.

Verduisterende rolgordijnen, duettes

Naast gewone gordijnen heeft Floorever ook verduisterende rolgordijnen. Het voordeel van rolgordijnen is dat ze minder ruimte innemen en dat bij het beperken van de lichtinval niet direct het hele raam verduisterd hoeft te worden. Ook helemaal van deze tijd zijn plissé gordijnen. Deze gordijnen bestaande uit een geplooide laag stof hebben een stijlvolle uitstraling en bieden uitgebreide keus wat betreft lichtdoorlating. Bij de transparante is de buitenlucht nog te zien, terwijl semi-transparant licht doorlaat, maar geen zicht biedt op wat binnen gebeurt, ideaal voor optimale privacy.

Voor wie nog een stapje luxer wil, zijn duettes een goede keus. Bij duettes worden niet één maar twee lagen stof gebruikt. De gordijnen hebben hierdoor een betere isolerende werking dan plissé, voor een koel huis in de zomer en een warm huis in de winter. Ook zijn de touwtjes waaraan de gordijnen hangen niet zichtbaar en dus ook de gaatjes niet waardoor de touwtjes lopen. Hierdoor verduisteren duettes nog beter. Ideaal voor de slaapkamer.

Het f-label en Velux

Floorever biedt verschillende merken van hoge kwaliteit, waaronder haar eigen hoogwaardige f-label; de voordelige huiscollectie die de beste kwaliteit combineert met een extreem scherpe prijs. Wie op zoek is naar de bekende topmerken slaagt ook bij Floorever, zo is de woningstoffeerder dealer van het topmerk Velux. De Velux verduisterende rolgordijnen zijn OEKO-TEX®-gecertificeerd en worden vervaardigd uit polyester stoffen. Deze gordijnen bieden zo goed als volledige verduistering voor wie volledige controle over de lichtinval wil. Ideaal voor een verkwikkend dutje overdag.

All In

Alle soorten gordijnen in het assortiment van Floorever zijn volledig op maat te maken. Dat hoeft u uiteraard niet zelf te doen. Floorever werkt volgens het all-in-principe. De medewerkers van Floorever meten de maten op en monteren de gordijnen. Het enige wat u zelf moet doen is een keuze maken uit het uitgebreide assortiment, maar ook daarbij helpen de medewerkers u graag.

Wij zijn dealer van

Vadain logo
Brink & campman logo
Uzin logo
Tarkett logo
TFD logo
Parade tapijt logo
Parador logo
Saffier logo
Wepro logo
A house of happiness logo
Ambiant logo
Berry alloc logo
Desso logo
Bonaparte logo
Hebeta logo
Forbo logo
Interfloor logo
m-flor logo
moduleo logo
bece logo
Hamat logo
Zonnelux logo
Leffering de Wilde logo
XXL roede logo
1. Nooit aanbetalen
2. Betrouwbaar
3. Reserveren zonder prijsverhoging
4. Eigen stoffeerders
5. Kennis & service