Karpetten en vloerkleden

Inclusief op maat maken, banderen of festonneren

Ga voor de beste tapijt of vloerkleed aanbieding naar Floorever in Kampen

Bent u op zoek naar nieuw karpet of vloerkleed voor woonkamer of slaapkamer? Dan bent u bij Floorever in Kampen aan het juiste adres en ontdekt u welke tapijtstructuren er allemaal zijn, welke A-merken wij in huis hebben en belangrijker wat de voor- en nadelen zijn van tapijt. Wist u dat we van elk tapijt een vloerkleed kunnen maken? Afgewerkt met band of bies in dezelfde kleur of juist contrasterend. Daarnaast hebben we natuurlijk een grote collectie kant-en-klare vloerkleden en karpetten.

Enkele voorbeelden uit de tapijt en vloerkledencollectie van Floorever

De tapijtmerken waarmee we werken

Tapijt is de fijnste vloerbedekking

Een karpet of vloerkleed geeft uw een interieur een luxueuze uitstraling. En als geen andere vloer leverbaar in heel veel structuren en kleuren. En het onderhoud is veel eenvoudiger dan wordt gedacht. De tapijtindustrie heeft niet stilgezeten en vezels ontwikkeld die vuilafstotend zijn en soms zelfs luchtzuiverend. De meeste vlekken verdwijnen gewoon met schoon lauw water. Breng een ondervloer aan onder het tapijt en het wordt nog functioneler: isolerend én geluiddempend. Bent u de volgende waar Floorever over de vloer komt?

Bezoek Floorever in
Kampen

Laat u eens adviseren door onze verkoopmedewerkers

Tapijt isoleert en zorgt van zichzelf al voor warmte. Een vloerkleed leg je zelf natuurlijk overal, let er wel daarbij wel op dat u een antislip ondergrond heeft.  Het op maat maken, anderen of festonneren zijn in onze All Inclusive prijs inbegrepen.

Ook een All Inclusive aanbieding voor uw karpet of vloerkleed?
Adviesafspraak Kampen

Het laatste nieuws

KabouteractieNieuws
21 september 2022

Kabouteractie

Kabouteractie In de nacht van 19 september zijn onze stoffeerkabouters weggelopen uit ons magazijn. De…
Nieuws
20 september 2022

Floorever gaat komende drie jaar Heren 1 sponsoren

Be Quick ’28 is verheugd te kunnen melden dat we de komende drie jaar een…
Acties
1 juni 2021

Actuele folder