Altijd inclusief ondervloer, leggen en plak- of dekplinten
Floorever, de onbetwiste nummer 1 in klik PVC

Woont u in Dronten en bent u op zoek naar een klik PVC vloer?

U kijkt er al maanden naar uit. Uw huis renoveren! Een ritje naar Floorever in Kampen staat op de planning. Tijd voor die nieuwe klik pvc vloer in Dronten waar uw oog al een tijdje geleden op is gevallen. Het is veelzijdig, flexibel en niet te vergeten, u kunt hem zelf aanleggen! Wat wilt u nog meer? Gelukkig valt er genoeg te leren over pvc vloeren, maar als u niet langer kunt wachten, kunt u nu gelijk al contact met ons opnemen!

Verschil met een plak pvc vloer

Er zijn twee varianten van de pvc vloer, namelijk de plak en klik pvc vloer. In onze showroom zijn ze beide te vinden, maar wat is het verschil nou eigenlijk? Simpel gezegd, bij een klik pvc vloer wordt er eerst een ondervloer gelegd, daarna kunt u de planken van de klik pvc vloer gewoon aan elkaar klikken. Bij een plak pvc vloer moet de ondergrond eerst worden gelegaliseerd, anders kunt u alle oneffenheden op de vloer voelen.

Veelgestelde vragen over klik pvc vloeren

Veel mensen willen een vloerverwarming of -verkoeling, is dat te combineren met een klik pvc vloer? Geen probleem! Is een klik pvc vloer ook waterbestendig? Jazeker!
Een vloer aanleggen is niet niks en u wilt met van alles rekening houden. Vragen stellen hoort er dan natuurlijk bij! Neem gerust contact op voor meer informatie.

De klik pvc vloeren van Floorever

Voor onze klanten willen we natuurlijk het beste, daarom bieden wij de topmerken aan voor een klik pvc vloer in Dronten! Grote namen als TFD, Saffier en mFLOR hebben we allemaal voor u in huis. Bezoek onze showroom in Kampen!

Waarom kiezen voor klik PVC in Dronten?

 • Geschikt voor badkamer
  De klik pvc vloer is ook ideaal voor een badkamer, want het materiaal is waterbestendig! Wat wilt u nog meer?
 • Geluiddempend
  Laat u in uw gehele woning in Kampen een klik PVC vloer leggen? Een verstandige keuze! PVC is namelijk geluiddempend. Zo heeft u nooit last van de verdieping boven u.
 • Vloerverwarming
  Veel huishoudens zijn al voorzien van vloerverwarming. Geen onhandige radiatoren meer aan de muur. De combinatie van een PVC vloer en vloerverwarming zorgt voor een optimaal rendement! PVC is vrij dun, waardoor warmte geen probleem heeft om hier doorheen te komen.
 • Zelf aan te leggen
  Een groot voordeel van een klik pvc vloer is dat u hem zelf kunt aanleggen! De ondervloer zorgt ervoor dat de vloer geen oneffenheden bevat. Daarna is het klik en klaar.
 • Verhuisbaar
  Naast dat een klik pvc vloer soepel en geluiddempend is, heeft dit type vloer nog meer voordelen. Wist u bijvoorbeeld dat u de vloer opnieuw kunt gebruiken? Een verhuizing is dus geen probleem! De planken kunt u gewoon meenemen naar uw nieuwe locatie.
Naar Floorever Kampen

In Kampen vindt u een complete PVC vloerencollectie

Floorever PVC acties voor uw woning in Dronten

Behoefte aan tips of ideeën?

Interieuradvies

De 7 zekerheden van Floorever

Lees hier meer

Neem de tijd voor een goed advies

Plan een afspraak

De 7 zekerheden van Floorever