Altijd inclusief ondervloer, leggen en plak- of dekplinten
Floorever, de onbetwiste nummer 1 in klik PVC

Woont u in Hasselt en bent u op zoek naar een PVC vloer?

Een klik PVC vloer in Hasselt is een goed idee. Klik PVC vloeren groeien ontzettend in populariteit. De klik PVC vloer lijkt daarmee een goede opvolger van de altijd populaire laminaatvloer. Kunt u in Hasselt geen geschikte klik PVC vloer vinden? Wij nodigen u uit om de showroom van Floorever te bezoeken. Wij zijn in Kampen gevestigd. Wij verkopen onder andere klik PVC vloeren van het merk Ambiant. Op onze website kunt u alvast een selectie van het totale aanbod bekijken!

Klik & klaar

De PVC vloer kennen we al langer. De ‘traditionele’ PVC vloer wordt volledig verlijmd, het is hierbij belangrijk dat de ondervloer volledig geëgaliseerd is. Dit zorgt voor een mooi resultaat, maar het is voor menig consument niet mogelijk om zelf de vloer te egaliseren en de vloer te verlijmen.

Bij een klik PVC vloer is dit een ander verhaal. Het is vaak mogelijk de vloer zelf te plaatsen, zonder daarbij hulp nodig te hebben van een professionele stoffeerder. Net als bij een laminaatvloer, is het een kwestie van de delen PVC aan elkaar klikken en leggen. Met een ondervloer zorgt u ervoor dat ondergrond geëgaliseerd is. Bent u op zoek naar een klik PVC vloer in Hasselt? Bij Floorever helpen we u graag verder!

Klik PVC vloer in Hasselt kopen? Floorever!

Heeft u in Hasselt zelf geen geschikte winkel kunnen vinden? Kom langs bij Floorever. Bezoek onze showroom in Kampen en koop voordelig uw klik PVC vloer in Hasselt.

Waarom kiezen voor klik PVC in Hasselt?

 • Vloerwerwarming
  Vloerverwarming is tegenwoordig geen luxe meer. Het is logisch dat u een optimaal rendement wilt behalen met uw vloerverwarming. Een klik PVC vloer laat makkelijk warmte door en is daarom een goede keuze.
 • Onderhoudsvrij
  Een vloer krijgt dagelijks veel te verduren. Elke dag loopt u over de vloer. Alleen. Samen. Wellicht lopen er ook kinderen of huisdieren rond. Een klik PVC vloer vergt weinig onderhoud. Af en toe even stofzuigen en dweilen is voldoende.
 • Talloze dessins
  Wilt u een klik PVC vloer met visgraatpatroon in Hasselt leggen? Of gaat u voor een klik PVC vloer met het uiterlijk van tegels in Hasselt? Het is allemaal mogelijk! Klik PVC vloeren zijn in talloze dessins verkrijgbaar. Ze passen bij elke woonstijl!
 • Vochtbestendig
  Vocht? Geen probleem! Heeft u eerder een laminaatvloer gehad en is het laminaat op sommige plekken ‘bol’ gaan staan na het morsen van vloeistof? Zonde! Gelukkig kan klik PVC tegen vocht. Leg de klik PVC vloer daarom gerust in vochtige ruimtes. Bijvoorbeeld in de badkamer, keuken en op de plek waar de wasmachine staat. Uw klik PVC vloer in Hasselt kan er tegen!
Naar Floorever Kampen

In Kampen vindt u een complete PVC vloerencollectie

Floorever PVC acties voor uw woning in Hasselt

Behoefte aan tips of ideeën?

Interieuradvies

De 7 zekerheden van Floorever

Lees hier meer

Neem de tijd voor een goed advies

Plan een afspraak

De 7 zekerheden van Floorever