Altijd inclusief ondervloer, leggen en plak- of dekplinten
Floorever, de onbetwiste nummer 1 in laminaat

Woont u in Dronten en bent u op zoek naar laminaat?

Laminaat kopen voor uw woning in Dronten? Misschien bent u uw huidige vloer zat, of gaat u verhuizen binnen Dronten en bent u daarom op zoek naar een nieuwe laminaatvloer. Wat de reden ook is, u kunt bij Floorever terecht voor een groot aanbod laminaat. Wij zijn leverancier van diverse populaire merken. Merken als Ambiant, Berry Alloc, Parador en Tarkett. De mogelijkheden en voordelen van een laminaatvloer in Dronten zijn eindeloos. Doordat laminaat in veel verschillende dessins verkrijgbaar is, zit er altijd wel wat voor u tussen! Ook is laminaat makkelijk in onderhoud en kan het tegen een stootje.

Laminaat: voor ieder wat wils

Een van de redenen waarom laminaat zo populair is, is het feit dat laminaat in talloze soorten en dessins verkrijgbaar is. Een aantal voorbeelden:

Soorten laminaat:

 • Tegellaminaat
 • Extra breed laminaat (XXL laminaat)
 • Laminaat in visgraatmotief
 • Laminaat met v-groef

Soort dessins (uitstraling):

 • Natuurlijke uitstraling (hout look)
 • Landelijke uitstraling (laminaat met v-groef)
 • Strakke uitstraling (betonlook)

Weet u al wat voor soort laminaat u wilt leggen in uw woning in Dronten? Kom naar de showroom van Floorever in Kampen om de verschillende mogelijkheden te bekijken!

Zelf leggen of laten leggen?

Wilt u zelf aan de slag om uw woning in Dronten te voorzien van een laminaatvloer? Of kiest u er liever voor om de vloer te laten leggen? Het is allemaal mogelijk! Floorever beschikt over een eigen legservice. Zo weet u zeker dat uw laminaatvloer in Dronten er prachtig bij komt te liggen!

Wilt u het laminaat liever zelf leggen? Deze klus is erg goed zelf uit te voeren! Ook als u nog geen ervaring heeft in het leggen van een laminaatvloer. Laminaat beschikt over een kliksysteem waardoor de planken letterlijk ‘aan elkaar te klikken’ zijn.

Kom langs in de showroom!

Op slechts 30 minuten rijden vanaf Dronten bereikt u de showrooms van Floorever in Kampen. Hier kunt u diverse soorten laminaat bekijken. Ook kunt u een proefstaal meenemen naar huis. Thuis kunt u bekijken of het laminaat bij de rest van uw inrichting past.

Voor vragen over ons aanbod laminaat kunt u vooraf ook contact opnemen. Laminaat voor uw woning in Dronten koopt u bij Floorever!

Laminaat merken

 • Ambiant
 • Berry Alloc
 • Parador
 • Tarkett

Waarom kiezen voor laminaat?

 • Kleurvast en vochtbestendig
  Andere soorten vloerbedekking willen nog wel eens verkleuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tapijt of een houten vloer. Laminaat is daarnaast vochtbestendig. U kunt er dus voor kiezen het laminaat ook in de keuken door te leggen.
 • Makkelijk te leggen
  Veel mensen kiezen ervoor de laminaatvloer zelf te leggen. Met een beetje handigheid en hulp is deze klus goed uit te voeren. Door de laminaatvloer zelf in uw woning in Dronten te leggen, kunt u besparen op legkosten. Heeft u geen zin, geen tijd of laat u de klus liever over aan een professional? Onze leggers zorgen ervoor dat het laminaat in Dronten er piekfijn bij komt te liggen!
 • Groot aanbod
  Laminaat is verkrijgbaar in talloze dessins. Wilt u de uitstraling van een tegelvloer met de voordelen van laminaat? Kies voor tegellaminaat! Of bent u gecharmeerd van een houten vloer, maar ziet u het onderhoud van een echte houten vloer niet zitten? Er zijn talloze laminaatvloeren verkrijgbaar die bijna niet te onderscheiden zijn van een ‘echte’ houten vloer.
 • Makkelijk in onderhoud
  Rondrennende kinderen of huisdieren in huis? Een vlek is zo gemaakt. Gelukkig bent u in het geval van een laminaatvloer niet veel tijd kwijt aan het onderhoud. Een stofzuiger en een dweil zijn voldoende. Een bijkomend voordeel van laminaat is dat deze vloer ook zeer geschikt is voor mensen met een stofallergie. Laminaat neemt geen stof op, dus dat scheelt een hoop!
Naar Floorever Kampen

In Kampen vindt u een complete laminaat vloerencollectie

Floorever laminaat acties voor uw woning in Dronten

Behoefte aan tips of ideeën?

Interieuradvies

De 7 zekerheden van Floorever

Lees hier meer

Neem de tijd voor een goed advies

Plan een afspraak

De 7 zekerheden van Floorever