Altijd inclusief ondervloer, leggen en plak- of dekplinten
Floorever, de onbetwiste nummer 1 in laminaat

Woont u in Lelystad en bent u op zoek naar laminaat?

Eindelijk is het zover: vandaag wordt er laminaat in uw woning in Lelystad gelegd. De eerste stap is gezet. Voorzichtig durft u zich een voorstelling van uw woonkamer te maken. De kasten op hun plaats. Schilderijen aan de muur. De televisie zachtjes op de achtergrond. Het duurt misschien nog wel even, maar dankzij Floorever is de basis in ieder geval gelegd. Met grote merken, zoals: BerryAlloc en Interfloor, bent u daar zeker van!

Voor iedereen wat wils

Het voordeel van laminaat is dat het in diverse stijlen leverbaar is. Verschillende soorten, kleuren en structuren: bij Floorever hebben wij van alles in huis. Bij ons liggen er namelijk meer dan 100 soorten laminaat op voorraad. Zo geeft u uw interieur altijd een persoonlijk tintje. Daarnaast kent laminaat ook veel voordelen, waardoor het in bijna elke ruimte past. Het is namelijk slijtvast, sterk, vlekbestendig en nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Weet u al welke soort laminaat u in Lelystad wilt laten plaatsen?

Verschillende ondervloeren

Wanneer u in Lelystad voor laminaat kiest, moet u ook op zoek gaan naar een ondervloer. Welke variant het beste bij u past is afhankelijk van uw situatie. Zo raden wij voor een appartement vaak een geluiddempende ondervloer aan. Dit geeft u en uw buren een namelijk groter woongenot. Heeft u echter vloerverwarming? Dan kunt u beter een variant kiezen die daar speciaal voor ontwikkeld is. Onze adviseurs helpen u graag in het maken van de juiste keuze.

De vloeren van Floorever

Floorever is een jong en vakkundig bedrijf, welke zich onder andere specialiseert in vloeren. Waarom klanten voor ons kiezen? In de eerste plaats omdat wij betrouwbaar zijn. Wij vragen nooit om aanbetalingen en verhogen nooit de prijzen van uw reservering. Daarnaast zijn wij trots op onze kennis en service. Wilt u bijvoorbeeld door een vakman uw laminaat laten leggen? Dan doen wij dit graag voor u! En kiest u niet voor laminaat in Lelystad? Bekijk dan zeker onze andere opties, zoals: PVCvinyl, marmoleum, vloerbedekking en tapijt.

Laat nu laminaat in Lelystad plaatsen!

De keuze voor een nieuwe vloer maakt u niet zomaar. Deze moet namelijk aan al uw eisen voldoen. Laat u daarom helpen door één van de adviseurs van Floorever. Bezoek ons filiaal in Kampen deze week nog! Loopt u binnenkort in Lelystad over ons fijne laminaat?

Soorten designs laminaat en toepassing:

 • Standaard laminaat
 • Houtstructuur
 • Kliklaminaat
 • Visgraatstructuur
 • Vlak laminaat
 • Laminaat met een v-groef

Met welke kosten houdt u rekening?

Bij Floorever komt u niet van een koude kermis thuis. Onze laminaat prijzen zijn namelijk inclusief ondervloer, leggen en plinten. U hoeft dus geen rekening te houden met bijkomende kosten en dat is toch wel zo prettig én transparant.

Een offerte is zo aangevraagd

Natuurlijk snappen wij dat u graag van tevoren weet waar u aan toe bent. Daarom stellen wij graag vrijblijvend een offerte voor u op. Omdat onze prijs inclusief is, weet u exact de uiteindelijke prijs als u bij ons laminaat koopt.

Waarom kiezen voor laminaat?

 • Kleurvast en vochtbestendig
  Andere soorten vloerbedekking willen nog wel eens verkleuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tapijt of een houten vloer. Laminaat is daarnaast vochtbestendig. U kunt er dus voor kiezen het laminaat ook in de keuken door te leggen.
 • Makkelijk te leggen
  Veel mensen kiezen ervoor de laminaatvloer zelf te leggen. Met een beetje handigheid en hulp is deze klus goed uit te voeren. Door de laminaatvloer zelf in uw woning in Emmeloord te leggen, kunt u besparen op legkosten. Heeft u geen zin, geen tijd of laat u de klus liever over aan een professional? Onze leggers zorgen ervoor dat het laminaat in Emmeloord er piekfijn bij komt te liggen!
 • Groot aanbod
  Laminaat is verkrijgbaar in talloze dessins. Wilt u de uitstraling van een tegelvloer met de voordelen van laminaat? Kies voor tegellaminaat! Of bent u gecharmeerd van een houten vloer, maar ziet u het onderhoud van een echte houten vloer niet zitten? Er zijn talloze laminaatvloeren verkrijgbaar die bijna niet te onderscheiden zijn van een ‘echte’ houten vloer.
 • Makkelijk in onderhoud
  Rondrennende kinderen of huisdieren in huis? Een vlek is zo gemaakt. Gelukkig bent u in het geval van een laminaatvloer niet veel tijd kwijt aan het onderhoud. Een stofzuiger en een dweil zijn voldoende. Een bijkomend voordeel van laminaat is dat deze vloer ook zeer geschikt is voor mensen met een stofallergie. Laminaat neemt geen stof op, dus dat scheelt een hoop!
Naar Floorever Kampen

In Kampen vindt u een complete laminaat vloerencollectie

Floorever laminaat acties voor uw woning in Dronten

Behoefte aan tips of ideeën?

Interieuradvies

De 7 zekerheden van Floorever

Lees hier meer

Neem de tijd voor een goed advies

Plan een afspraak

De 7 zekerheden van Floorever