Moduleo® design vloer? Floorever deal!

Inclusief egaliseren, lijmen en leggen

Ga voor de complete collectie Moduleo® design vloeren naar Floorever In Kampen.

Moduleo® staat voor design. Unieke vloeren geïnspireerd door de natuur, geperfectioneerd voor het leven in huis, zoals ze het zelf omschrijven. Comfort, stil, zacht, vorm volgt functie in een eigentijdse collectie LVT-vloeren. LVT staat voor Luxury Vinyl Tiles, wij noemen het PVC vloeren opgebouwd uit stroken. En om de juiste stroken te kiezen en te leggen is Floorever er. Om samen met Moduleo uw verwachtingen te overtreffen.

Enkele voorbeelden uit de collectie Moduleo® design vloeren van Floorever

Neem alle tijd voor een goed Moduleo® vloer advies

Wilt u meer Moduleo® vloer inspiratie? In onze winkels kunnen we u alle soorten demonstreren en hebben we alle kleurstalen. En kunnen we u voorzien van een advies en prijsopgave waar u blij van wordt.

Plan afspraak bij Floorever Kampen

Floorever, de onbetwiste nummer 1 in Moduleo® design PVC vloeren

De onbetwiste nummer 1 in Moduleo pvc-vloeren ben je niet zomaar. Daarvoor is jarenlange ervaring nodig zodat je weet welke producten gegarandeerd goed zijn, wat deze producten elders kosten en hoe je het verschil kunt maken in service richting de klant. Ook vraagt het om een uitgebreide collectie zodat op elke vraag van de klant kan worden beantwoord met een passende oplossing én aanbieding.

Floorever heeft daarom de complete Moduleo® collectie pvc vloeren in hout en steen en elke vloer leveren wij inclusief egaliseren van de ondervloer, lijmen en leggen.

Ervaar de All Inclusive aanpak van Floorever en de overige 6 zekerheden. Van harte welkom in Kampen.

De 7 zekerheden van Floorever