Altijd inclusief ondervloer, leggen en plak- of dekplinten
Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC

PVC vloer Almere

Woningen, bedrijven, winkels en horeca; overal in Almere wint de PVC vloer aan populariteit. Wij van Floorever, de onbetwiste nummer één in PVC vloeren, juichen dat toe. Van alle vloersoorten die we aanbieden, en dat zijn er heel wat, kunnen we van PVC de meeste voordelen opnoemen. Het voordeel voor u is, dat u bij Floorever altijd een mooie vloer met de beste prijs-kwaliteitverhouding vindt. Welke PVC vloer mogen we bij u in Almere leggen? Kom naar onze showroom voor inspiratie en persoonlijk advies!

PVC Vloer Almere

Merken PVC vloeren bij Floorever

Wanneer er bij u in Almere een PVC vloer ligt, dan zal uw bezoek daar op het eerste gezicht waarschijnlijk niks van merken. Ze zullen denken dat er een houten vloer ligt, een tegelvloer of een betonnen vloer. Wat betreft look & feel kunt u namelijk alle kanten op met uw PVC vloer. Pas wanneer ze de vloer onder de voeten voelen, zullen ze merken hoe geruisloos en verend de vloer eigenlijk loopt. Over merken gesproken: in ons assortiment vindt u zowel vloeren van bekende merken (Tarkett, Ambiant, mFLOR, Moduleo) als van ons huismerk F-label. Hiermee bieden we kwaliteitsvloeren voor elk budget.

PVC vloer kopen nabij Almere

Komt u vanuit Almere om een PVC vloer te kopen, dan wilt u daar vast en zeker de tijd voor nemen. Wij nemen dan ook ruim de tijd voor u, wanneer u ons laat weten dat u naar onze showroom komt. Met persoonlijk advies van onze collega’s op de vloer vindt u de juiste PVC vloer voor uw bedrijf of woning in Almere. Onze vakmensen komen de vloer bij u op locatie leggen. Daar betaalt u geen cent extra voor. Dat is nou de all-inclusive vloerenservice van Floorever. We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in een van onze showrooms!

Waarom kiezen voor een PVC vloer in Almere?

Is uw woning of bedrijfsruimte in Almere aan een nieuwe vloer toe? Dan is een PVC vloer zeker iets om in de overweging mee te nemen. Velen gingen u voor! Als we onze klanten uit Almere vragen, waarom een PVC vloer hun eerste keuze was, dan antwoorden zij o.a. het volgende:

 

 • Vochtbestendig
  Veel mensen hebben de voorkeur om door het hele huis dezelfde vloer te leggen. Uw PVC vloer kunt u werkelijk in elke ruimte leggen, van woonkamer tot badkamer en van ontvangsthal tot in de toiletten. PVC neemt geen water of ander vocht op. Er zijn heel veel situaties te bedenken waarin dat erg handig is.
 • Onderhoudsarm
  Wanneer u weinig tijd aan schoonmaak en onderhoud kwijt bent, houdt u meer tijd over voor andere dingen. Bij u in Almere zal de PVC vloer slechts weinig tijd en aandacht van vragen. Regelmatig vegen en/of stofzuigen en dweilen, that’s it. Voor eventueel hardnekkig vuil (van die vervelende schoenstrepen, bijvoorbeeld) is er speciale reiniger verkrijgbaar. Vraag ernaar in onze showroom.
 • Slijtvaste, sterke vloer
  Zoekt u een vloersoort die lang mee gaat op drukke plekken, zoals een entreehal, kantoor, klaslokaal of horecagelegenheid in Almere? Met een PVC vloer heeft u deze gevonden! Zelfs de meest budgetvriendelijke variant is voorzien van een slijtlaag die vele voetstappen kan verdragen. Doordat de vloer bovendien flexibel is, zal deze niet snel scheuren.
 • Vloerverwarming? Prima!
  Is een PVC vloer geschikt voor vloerverwarming, vraagt u? Het antwoord is: jazeker! Wij adviseren u graag over een geschikte ondervloer. Ligt de PVC vloer eenmaal bij u in Almere, dan heeft u een mooie en warmte-isolerende vloer, die zeer geschikt is voor vloerverwarming.
Naar Floorever Kampen

In Kampen vindt u een complete PVC vloerencollectie

Bekijk ook:

Behoefte aan tips of ideeën?

Interieuradvies

De 7 zekerheden van Floorever

Lees hier meer

Neem de tijd voor een goed advies

Plan een afspraak

De 7 zekerheden van Floorever