Altijd inclusief ondervloer, leggen en plak- of dekplinten
Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC

PVC vloer Apeldoorn

Is uw woning of bedrijf in Apeldoorn toe aan een nieuwe vloer? Grote kans dat een PVC vloer aan uw eisen voldoet. Veel van onze klanten willen niks anders meer, wanneer ze deze veelzijdige vloerbekleding eenmaal ontdekt hebben. Weet dus waar u aan begint; wanneer u één ruimte in Apeldoorn van een PVC vloer heeft voorzien, wilt u spoedig alle vloeren vervangen. Als onbetwiste nummer 1 in PVC vloeren, bieden we bij Floorever een unieke All Inclusive service inclusief egaliseren en leggen. Vanuit Kampen trekken onze vakmensen door de wijde omtrek, waaronder Apeldoorn, om PVC vloeren te leggen. Binnenkort ook bij u? Neem contact op voor een adviesafspraak in Kampen (038 333 37 70).

 

PVC vloer ApeldoornUw vloer, uw stijl

De keuze voor een PVC vloer in Apeldoorn kunt u geheel aanpassen aan uw eigen stijl. In ons assortiment vindt u houtdessins van vele soorten en kleuren, van smalle tot brede planken in verschillende legpatronen. Met de tegel- en steendessins kunt u al evenveel kanten op. In onze showroom in Kampen hebben we ter inspiratie vele PVC vloeren gelegd. Komt u vanuit Apeldoorn naar een van onze showrooms, laat het ons even weten, dan zorgen wij voor de koffie en uitgebreid persoonlijk advies.

Uw PVC vloer in Apeldoorn leggen

Wanneer u met ons contact opneemt voor een adviesafspraak, dan voorzien we u van een aanbieding op maat. Het egaliseren van de kale vloer en het leggen van de PVC vloer in Apeldoorn zijn daarbij inbegrepen. Met onze All Inclusive service bent u zeker van een professioneel gelegde PVC vloer waar u jarenlang plezier van heeft. Onze experts staan klaar om u te adviseren en onze vakmensen hebben de bus al uitgeruimd. Wacht niet langer en neem contact met ons op! Bel ons voor een adviesafspraak op 038-3333770 (Kampen). Tot ziens bij Floorever!

Waarom kiezen voor een PVC vloer in Apeldoorn?

  • Waterafstotend: u kunt uw PVC vloer doortrekken door de gehele woning, zelfs in de badkamer, toilet en keuken. Deze vloerbekleding is namelijk erg goed tegen vocht bestand.
  • Slijtvast: ook op plekken waar veel gelopen wordt, zoals de hal en ontvangstruimte van uw bedrijf in Apeldoorn, is een PVC vloer een slimme keuze. De PVC vloeren in ons assortiment zijn voorzien van een slijtlaag voor licht tot zeer zwaar gebruik. We adviseren u graag welke vloer het meest geschikt is voor uw situatie.
  • Gemakkelijk in onderhoud: door de waterafstotende slijtlaag, hechten vuil en vocht zich amper aan uw PVC vloer in Apeldoorn. Om de vloer schoon te krijgen, volstaat u doorgaans met vegen of stofzuigen en een lichte dweilbeurt. Voor het verwijderen van o.a. schoenstrepen en lijmresten is er speciale PVC reiniger verkrijgbaar.
  • Stille vloer: de akoestiek van uw woning of bedrijfsruimte in Apeldoorn zal met een PVC vloer flink verbeteren. Geluidstrillingen worden grotendeels geabsorbeerd en het klik-klakken van (hak)schoenen is verleden tijd.
Naar Floorever Kampen

In Kampen vindt u een complete PVC vloerencollectie

Bekijk ook:

Behoefte aan tips of ideeën?

Interieuradvies

De 7 zekerheden van Floorever

Lees hier meer

Neem de tijd voor een goed advies

Plan een afspraak

De 7 zekerheden van Floorever