Altijd inclusief ondervloer, leggen en plak- of dekplinten
Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC

PVC vloer Deventer

We komen steeds vaker in Deventer om PVC vloeren te leggen of af te leveren. Het bestbewaarde geheim van de vloerenwereld heeft tegen de stroom van de IJssel in haar weg gevonden naar de Overijsselse Hanzestad. Wie een vloer zoekt van duurzame kwaliteit, die gemakkelijk is in onderhoud en bovendien isolerende eigenschappen heeft, doet er goed aan dit bericht in de fles te lezen. Wij van Floorever zitten ondertussen een eindje stroomafwaarts klaar om voor u een mooie All Inclusive offerte te maken. Voor u het weet staan onze vakmannen bij u in Deventer voor de deur en geniet u jarenlang van uw nieuwe PVC vloer.

PVC vloer DeventerPVC of laminaat?

Veel mensen zoeken op “PVC laminaat”. Dat is begrijpelijk, want de twee vloersoorten PVC en laminaat hebben veel overeenkomsten. Welke vloerbekleding is het meest geschikt voor uw bedrijf of woning in Deventer? Dat ligt eraan wat u belangrijk vindt en in welke ruimte de vloerbekleding komt te liggen. Hoewel er speciale vochtwerende laminaat verkrijgbaar is, raden we aan om in vochtige ruimtes voor PVC te kiezen. Dat is namelijk altijd vochtwerend, waardoor het uitermate geschikt is voor de badkamer en de keuken. Een mogelijke reden om voor laminaat te kiezen, is dat het een hardere vloersoort is. Dat is net iets handiger voor rollende bureaustoelen, hoewel we ook regelmatig in kantoorpanden in Deventer komen om PVC vloeren te leggen. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Dan voorzien we u van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie en wensen.

Nu PVC vloer voor in Deventer bestellen

We zijn nog aan het kijken of we een vrachtschip kunnen laten pendelen tussen Deventer en onze showrooms/magazijnen in de kop van Overijssel. Tot het zover is, brengen we uw PVC vloer nog via wegtransport. Maar u moet er natuurlijk wel eerst eentje uitkiezen. In onze showroom in Kampen hebben we een uiteenlopende selectie uit ons assortiment PVC vloeren gelegd. Bel voor een adviesafspraak en een inspiratiebezoek met de experts in onze showrooms.

Floorever Kampen: 038 3333 770

Waarom kiezen voor een PVC vloer in Deventer?

  • Makkelijk in aanleg: PVC vloeren zijn gemakkelijk zelf te leggen. Tenminste, wanneer u voor klik-pvc gaat. Eerst legt u een ondervloer, vervolgens begint u met het leggen van de stroken PVC. Net als kliklaminaat, dus. Alleen hebt u bij PVC geen zaag nodig, want u snijdt het moeiteloos op maat.
  • Onderhoudsarm: Als uw woning of bedrijf in Deventer eenmaal is voorzien van een PVC vloer, dan hebt u er bijna geen omkijken meer naar. Zelfs na bezoek van de smerigste modderschoenen of verregende huisdieren, is uw PVC vloer in een oogwenk weer schoon.
  • Slijtvast: Bij normaal gebruik zorgt de slijtlaag ervoor dat uw vloer er voor lange tijd als nieuw uit blijft zien.
  • Voordelig: Wel de looks maar niet de hoofdprijs betalen? Leg in Deventer de vloer die u mooi vindt. PVC komt namelijk in vele stijlen, waarmee het net lijkt alsof u een houten, tegel- of stenen vloer heeft.
Naar Floorever Kampen

In Kampen vindt u een complete PVC vloerencollectie

Bekijk ook:

Behoefte aan tips of ideeën?

Interieuradvies

De 7 zekerheden van Floorever

Lees hier meer

Neem de tijd voor een goed advies

Plan een afspraak

De 7 zekerheden van Floorever