Altijd inclusief ondervloer, leggen en plak- of dekplinten
Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC

Woont u in Elburg en bent u op zoek naar een PVC vloer?

Op zoek naar een PVC vloer in Elburg? Wellicht gaat u net verhuizen, of is uw huidige woning aan een make-over toe? Het kopen van een PVC vloer is dan een erg goede keuze. Dit type vloer is de laatste jaren erg populair dankzij meerdere fijne eigenschappen. Daarnaast zijn PVC vloeren in elke denkbare stijl verkrijgbaar. Zo zit er altijd wat voor u tussen!

Egaliseren, lijmen & leggen

Als we dan toch een nadeel moeten noemen, dan heeft dit te maken met leggen van een vloer. De meeste klussers krijgen het voor elkaar zelf een laminaatvloer te leggen. In het geval van een PVC vloer is dit wat lastiger. Het is belangrijk dat de ondervloer egaal is. PVC is vrij dun. Oneffenheden kunnen daarom zichtbaar zijn wanneer de ondervloer niet egaal is. Bij Floorever leggen we de PVC vloer in uw woning in Elburg, inclusief egaliseren & lijmen.

Kies voor een PVC vloer in uw woning in Elburg!

Ook genieten van de vele voordelen en de vele dessins? Kies voor een PVC vloer in Elburg via Floorever. Kom langs in onze showroom in Kampen om het volledige aanbod te bekijken.

Soorten PVC vloeren Merken PVC vloeren
 • PVC vloeren
 • Ambiant
 • PVC stroken
 • Hébéta
 • Magnetisch PVC
 • Mflor
 • Click PVC vloeren
 • Saffier

Wat kost het leggen van een PVC vloer?

De kosten die u zult moeten maken bij het leggen van een PVC vloer is afhankelijk van meerdere factoren. Natuurlijk de aanschaf zelf van de vloer, maar ook het laten leggen kost geld. Daarnaast zult u rekening moeten houden met de ondervloer. Deze moet goed vlak zijn en zal geëgaliseerd moeten worden als dat niet het geval is. Onze prijzen zijn overigens all inclusive, dus inclusief egaliseren, lijmen en leggen.

Aanvraag offerte

Wilt u ook een vloer van PVC in uw woning in Elburg? Neem dan contact op met ons filiaal in Kampen. Floorever: uw specialist in PVC in Elburg.

Waarom kiezen voor PVC in Elburg?

 • Onderhoudsvriendelijk
  Een PVC vloer in uw woning in Elburg is makkelijk te onderhouden. Een stofzuiger en af en toe een dweil zijn voldoende! PVC vloeren hebben geen kieren of naden, dus vuil kan zich hier ook niet nestelen.
 • Geruisloos
  Laat u in uw gehele woning in Elburg een PVC vloer leggen? Een verstandige keuze! PVC is namelijk geluiddempend. Zo heeft u nooit last van de verdieping boven u.
 • Vloerverwarming
  Veel huishoudens zijn al voorzien van vloerverwarming. Geen onhandige radiatoren meer aan de muur. De combinatie van een PVC vloer en vloerverwarming zorgt voor een optimaal rendement! PVC is vrij dun, waardoor warmte geen probleem heeft om hier doorheen te komen.
 • Vloer voor het leven
  Van vlekken zult u dus weinig last hebben en hetzelfde geldt grotendeels voor eventuele krassen. PVC is namelijk voorzien van een waslaag die de vloer tegen dit soort beschadigingen beschermt. De vloer slijt dus nauwelijks en gaat zodoende jaren mee. Een fijne wetenschap, aangezien het aanleggen van een nieuwe vloer een fikse investering kan vereisen.
Naar Floorever Kampen

In Kampen vindt u een complete PVC vloerencollectie

Floorever PVC acties voor uw woning in Elburg

Behoefte aan tips of ideeën?

Interieuradvies

De 7 zekerheden van Floorever

Lees hier meer

Neem de tijd voor een goed advies

Plan een afspraak

De 7 zekerheden van Floorever