Altijd inclusief ondervloer, leggen en plak- of dekplinten
Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC

Woont u in Epe en bent u op zoek naar een PVC vloer?

Rustig oriënteert u zich in Epe op een PVC vloer. Van een visgraat tot een prachtig houtmotief. Het maakt u misschien niet zoveel uit: als het maar goed bij het interieur past én betaalbaar blijft. Natuurlijk verwacht u daarnaast ook een gedegen kwaliteit. Kom daarom vandaag nog langs bij Floorever in Kampen! Wij bieden namelijk absolute A-merken voor een voordelige prijs.

De voordelen

In Epe is de PVC vloer ongekend populair. Niet zo vreemd, want het materiaal kent vele voordelen. De eerste is esthetisch van aard: PVC heeft namelijk een fijne, warme uitstraling. Ideaal voor een ruimte waarin u veel bezoek ontvangt. Daarnaast zorgt het voor de demping van geluid, waardoor u geen last heeft van contactgeluiden. Ten slotte is uw toekomstige PVC vloer in Epe onderhoudsarm en ontzettend duurzaam. En dat allemaal voor een betaalbare prijs!

Het onderhoud

Zoals u al heeft kunnen lezen, heeft uw toekomstige PVC vloer in Epe maar weinig onderhoud nodig. Toch is het niet zo dat u uw nieuwe vloer tijdens de grote schoonmaak links kunt laten liggen. Het is namelijk verstandig om de stofzuiger wekelijks uit de kast te halen. Daarnaast kunt u uw nieuwe PVC vloer in Epe gerust af en toe met een dweilbeurt verwennen. Kies hierbij voor een schoonmaakmiddel die bij de vloer past. Zo voorkomt u nare vlekken en krassen.

De vloeren van Floorever

Floorever is ambitieus. Niet alleen leveren wij alleen de allerbeste merken, maar wij zijn tevens gespecialiseerd in alles wat met vloeren te maken heeft. Zo kunnen wij u altijd van gedegen advies voorzien. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over uw PVC vloer in Epe? Dan kunt u altijd bij ons terecht. Zoekt u een nieuwe vloer? Dan hoeft u zich daarnaast geen zorgen te maken over aanbetalingen en onverwachte prijsverhogingen.

Naast PVC bieden wij ook de volgende vloersoorten aan:

 • Laminaat;
 • Vloerbedekking;
 • Vinyl;
 • Marmoleum.

Laat direct een PVC vloer in Epe plaatsen

Van verhuizingen tot renovaties. Er is altijd een goede reden om een nieuwe vloer in uw woning te plaatsen. Bezoek daarom vandaag nog onze winkel in Kampen! Heeft u een vraag? Dan kunt u ons uiteraard ook altijd bellen of mailen. Laat u straks zo’n mooie PVC vloer in Epe plaatsen?

Soorten PVC vloeren

 • PVC vloeren
 • PVC stroken
 • Magnetisch PVC
 • Click PVC vloeren

Merken PVC vloeren

 • Ambiant
 • Hébéta
 • Mflor
 • Saffier

Wat kost het leggen van een PVC vloer?

De kosten die u zult moeten maken bij het leggen van een PVC vloer is afhankelijk van meerdere factoren. Natuurlijk de aanschaf zelf van de vloer, maar ook het laten leggen kost geld. Daarnaast zult u rekening moeten houden met de ondervloer. Deze moet goed vlak zijn en zal geëgaliseerd moeten worden als dat niet het geval is. Onze prijzen zijn overigens all inclusive, dus inclusief egaliseren, lijmen en leggen.

Aanvraag offerte

Wilt u ook een vloer van PVC in uw woning in Epe? Neem dan contact op met ons filiaal in Kampen. Floorever: uw specialist in PVC in Epe.

Waarom kiezen voor PVC in Epe?

 • Alternatief voor hout en tegels
  U kunt PVC uitstekend gebruiken als voordeliger alternatief voor bijvoorbeeld tegels of hout. We bieden ons PVC in Epe aan in diverse fraaie motieven, waardoor het PVC nauwelijks te onderscheiden is van hout of tegels. PVC is daarbij in alle denkbare kleuren te verkrijgen. Zo profiteert u van de praktische voordelen van PVC, maar oogt het alsof u een luxe houten of betegelde vloer heeft.
 • Geruisloos
  U zult geen last hebben van gekraak en uw buren evenmin. Lopen op een vloer van PVC in Epe gaat geruisloos. Een flink verschil met bijvoorbeeld laminaat dus.
 • Onderhoudsvriendelijk
  Heeft u eten of drinken gemorst? Andere vuiligheden op de vloer? Vooral met kinderen en huisdieren is dit helaas onoverkomelijk. Maar met een vloer van PVC in Epe is het gelukkig geen probleem! Doordat het materiaal vochtbestendig is kunt u hem gewoon met water en schoonmaakmiddel te lijf gaan. Heeft u een vloer van hout en laminaat, dan moet u hier een stuk voorzichtiger mee zijn!
 • Vloer voor het leven
  Van vlekken zult u dus geen last hebben en hetzelfde geldt grotendeels voor eventuele krassen. PVC is namelijk voorzien van een waslaag die de vloer tegen dit soort beschadigingen beschermt. De vloer slijt dus nauwelijks en gaat zodoende jaren mee. Een fijne wetenschap, aangezien het aanleggen van een nieuwe vloer een fikse investering kan vereisen.
Naar Floorever Kampen

In Kampen vindt u een complete PVC vloerencollectie

Floorever PVC acties voor uw woning in Epe

Behoefte aan tips of ideeën?

Interieuradvies

De 7 zekerheden van Floorever

Lees hier meer

Neem de tijd voor een goed advies

Plan een afspraak

De 7 zekerheden van Floorever