Altijd inclusief ondervloer, leggen en plak- of dekplinten
Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC

PVC vloer Genemuiden

Vragen over een PVC vloer? Stel ze gerust!

Bent u op zoek naar een PVC vloer voor uw woning of bedrijf in Genemuiden? Dat begrijpen wij heel goed! PVC is namelijk een voordelig alternatief voor een tegel-, houten of stenen vloer. Met ‘voordelig’ doelen we op de prijs, maar ook de voordelen die PVC biedt ten opzichte van andere vloeren. Uw PVC vloer in Genemuiden is eenvoudig te leggen, onderhoudsvriendelijk en prima geschikt voor vloerverwarming. Met onze ‘All Inclusive’-werkwijze krijgt u meer, voor gegarandeerd de beste prijs. U krijgt straks die lach niet meer van uw gezicht, wanneer er een PVC vloer van Floorever ligt!

PVC vloer GenemuidenAlternatief voor hout en tegels

Voor het aanleggen en onderhouden van houten vloeren is nogal wat expertise vereist. Evenals een flinke zak geld, trouwens. Datzelfde geldt voor een tegelvloer. Met een PVC vloer geniet u in Genemuiden van de uitstraling van een houten of tegelvloer, zonder de voornoemde lasten. Voor uw PVC vloer in Genemuiden kunt u kiezen uit diverse fraaie motieven, die nauwelijk te onderscheiden zijn van hout of tegels. Alle denkbare kleuren zijn mogelijk. Kom naar onze showroom in Kampen en bekijk het met uw eigen ogen!

Onderhoud is een eitje

Uw PVC vloer in Genemuiden laat zich gemakkelijk onderhouden. Door de beschermlaag trekken vuil en vocht er niet in en zullen krassen niet snel ontstaan. In principe veegt u alles er zo af. Dweilen met een vochtige doek, eventueel een milde zeep gebruiken. Bij normaal gebruik is dat alles wat u aan uw PVC vloer in Genemuiden hoeft te doen!

Nu een PVC vloer bij Floorever bestellen

Benieuwd naar de prijs voor het aanschaffen en laten leggen van een PVC vloer bij u in Genemuiden? Wilt u ons volledige aanbod PVC vloeren bekijken, die u in Genemuiden kunt (laten) leggen? Maak dan vandaag nog een afspraak om langs te komen in een van onze showrooms. We zien u graag in Kampen!

Waarom kiezen voor een PVC vloer in Genemuiden?

 • Professioneel gelegd door Floorever
  Heeft u een mooie PVC vloer gevonden, maar ziet u het niet zitten om zelf een PVC vloer in uw woning of bedrijfspand in Genemuiden te leggen? Geen zorgen! Met de ‘all-inclusive’ formule van Floorever is het leggen van uw PVC vloer inclusief.
 • Vloerverwarming
  Vele huishoudens in Genemuiden zijn voorzien van vloerverwarming. De vloer die u er overheen legt, dient daar natuurlijk geschikt voor te zijn. Combineert u de PVC vloer in Genemuiden met vloerverwarming, dan zal de vloer de warmte vakkundig aan uw voeten doorgeven zonder zelf heet te worden.
 • Geluidsisolerend
  Uw sterke kunststof vloer heeft gunstige isolerende eigenschappen, helemaal in combinatie met de juiste ondervloer. Uw (onder)buren zullen minder last hebben van uw voetstappen. U zult zelf minder last hebben van reflecties van geluid, dan bijvoorbeeld bij een beton- of houten vloer.
 • Slijt- en watervast
  Vlekken en krassen maken weinig kans op uw PVC vloer in Genemuiden. Water blijft er simpelweg bovenop liggen, tot u het eenvoudig wegpoetst. Dat komt door de beschermende waslaag, die ervoor zorgt dat uw PVC vloer jaren mee gaat en daarbij mooi en droog blijft.
Naar Floorever Kampen

In Kampen en Zwolle vindt u een complete PVC vloerencollectie

Bekijk ook:

Behoefte aan tips of ideeën?

Interieuradvies

De 7 zekerheden van Floorever

Lees hier meer

Neem de tijd voor een goed advies

Plan een afspraak

De 7 zekerheden van Floorever