Altijd inclusief ondervloer, leggen en plak- of dekplinten
Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC

PVC vloer Harderwijk

Woont u in Harderwijk en bent u op zoek naar een PVC vloer? Of wilt u deze veelzijdige vloerbekleding bij u op de zaak leggen? Voor de mooiste vloeren en beste service bent u van harte welkom bij Floorever in Kampen. Onze showrooms zijn uitgerust met een flinke selectie PVC vloeren, zodat u inspiratie op kunt doen voor uw Harderwijkse woning of bedrijfsruimte. Met persoonlijk en deskundig advies, voorzien we u van een gunstige offerteprijs. Deze is altijd inclusief ondervloer, het leggen van uw PVC vloer in Harderwijk en de benodigde plak- of dekplinten. Met onze 7 zekerheden bent u bij Floorever gegarandeerd aan het juiste adres.

PVC vloer HarderwijkBekijk onze PVC vloer in uw kamer

Hoe zou dat staan: een PVC vloer van Floorever in uw Harderwijkse woning of bedrijfsruimte? Met onze virtual floor tool komt u daar heel eenvoudig achter. Deze kunt u aanroepen op elke pagina van onze website. Upload een foto van de ruimte waar u de vloer wilt leggen en u ziet meteen het virtuele resultaat. Standaard zijn alle vloertypes zichtbaar, wilt u alleen de PVC vloeren zien die u in Harderwijk kunt (laten) leggen, selecteer deze dan in het filter.

Nu uw PVC vloer in Harderwijk uitzoeken

Bovenstaande tool is handig om u te oriënteren, maar een vloer uitkiezen gaat nog beter als u deze kunt zien en voelen. Onze showroom in Kampen is voorzien van een flinke selectie PVC vloeren en onze experts kunnen u alle stalen laten zien waar u benieuwd naar bent. Als u na persoonlijk advies en een kop koffie een keuze heeft gemaakt, dan voorzien we u van een scherpe All Inclusive offerte. Voor één voordelige prijs wordt uw PVC vloer in Harderwijk bezorgd en gelegd, inclusief ondervloer en plinten. Bel voor een afspraak of eventuele vragen met onze showroom in Kampen (038 333 37 70).

Waarom kiezen voor een PVC vloer in Harderwijk?

 • Floor for life
  De PVC vloeren van Floorever zijn stuk voor stuk van A-kwaliteit. Wij selecteren ons assortiment op duurzame eigenschappen, zodat u Floorever van uw PVC vloer in Harderwijk kunt genieten.
 • Slijtvast
  De duurzaamheid van PVC vloeren zit ‘m onder andere in de slijtlaag. De merken die wij v(l)oeren, besteden hier veel aandacht aan. Door jarenlange research en ontwikkeling, zijn de slijtlagen inmiddels zo ontwikkeld, dat ze tot zeer zwaar gebruik aankunnen. We overdrijven dan ook niet, wanneer we zeggen dat u onze PVC vloeren gerust in uw kantoor of ontvangstruimte in Harderwijk kunt leggen.
 • Onderhoud is easy
  Diezelfde slijtlaag is ook nog eens waterafstotend en ook bij de naden komt er geen druppel doorheen. Regelmatig vegen of stozuigen en af en toe nat dweilen is voldoende om uw vloer als nieuw te houden. Let wel op welk schoonmaakmiddel u gebruikt; vraag onze experts in Kampen naar speciale reiniger voor uw PVC vloer in Harderwijk.
 • Geschikt voor elke ruimte
  De watervastheid heeft nog een voordeel: ook in vochtige ruimtes ligt uw PVC vloer goed. Van de woonkamer en gang tot de kelder, de badkamer en het toilet; u kunt dezelfde PVC vloer door uw gehele pand in Harderwijk leggen.
 • Vloerverwarming
  Klanten vragen ons vaak, of een PVC vloer wel geschikt is voor vloerverwarming. Zij zien beelden voor zich van smeltend kunststof dat aan schoen- en voetzolen blijft plakken. Het tegenovergestelde is waar: heeft u vloerverwarming in uw woning of bedrijfsruimte in Harderwijk, dan kunt u gerust een PVC vloer (laten) leggen. Dit vloertype is zeer goed in het doorgeven van warme van benedenaf. Is de ruimte eenmaal opgewarmd, dan zorgt de PVC vloer voor de nodige warmte-isolatie.
Naar Floorever Kampen

In Kampen vindt u een complete PVC vloerencollectie

Bekijk ook:

Behoefte aan tips of ideeën?

Interieuradvies

De 7 zekerheden van Floorever

Lees hier meer

Neem de tijd voor een goed advies

Plan een afspraak

De 7 zekerheden van Floorever