Altijd inclusief ondervloer, leggen en plak- of dekplinten
Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC

PVC vloer Hattem

Bent u voor uw woning of bedrijf in Hattem naar een PVC vloer op zoek? Bij onze vloerenzaak vindt u het beste assortiment aan PVC vloeren in de regio. Met een gebalanceerd aanbod van A-merken en eigen merk vloeren maken we kwaliteit bereikbaar. Bij Floorever weet u precies waar u aan toe bent. Onze ‘all inclusive’ prijzen zijn inclusief het leggen van de PVC vloer in Hattem. Als de vloer van Floorever eenmaal ligt, zult u er jarenlang plezier van hebben. Zullen we samen met u bekijken welke PVC vloer het beste bij u past? Bezoek onze showroom in Kampen!

PVC vloer Hattem

Wat is uw favoriete vloersoort?

Slijtvast, watervast, onderhoudsarm… deze en meer voordelen maken PVC tot een populaire vloersoort in Hattem en verre omstreken. Over vloersoorten gesproken: wat is uw favoriete vloersoort? Voor de een is dat een houten vloer, vanwege de natuurlijke en classy uitstraling. Maar ja, daar kunt u wel direct een onderhoudscontract bij tekenen. Is een tegelvloer misschien meer uw stijl? Dat kan. U moet dan tijdens het leggen wel een paar dagen het huis uit of de winkel sluiten. Misschien toch een betonvloer? De looks zijn misschien hot, maar de vloer zelf is hard en koud. Uiteindelijk besluit u een PVC vloer in Hattem te leggen. Het blijkt namelijk dat met PVC de uitstraling van uw favoriete vloersoort prachtig wordt nagebootst!

Inspiratie voor uw PVC vloer in Hattem

De showrooms van Floorever zijn goed bereikbaar vanuit Hattem. Kom PVC vloeren bekijken en voelen. De vloer ligt hier vol met inspiratie. We helpen u graag met de keuze, welke PVC vloer we bij u in Hattem we kunnen bezorgen en/of leggen. Klik/tap op “Afspraak maken Kampen”. U krijgt van ons een kop koffie en een mooie aanbieding voor uw PVC vloer in Hattem.

Daarom kiest Hattem voor PVC vloeren

Wellicht trof u onlangs bij een vriend, kennis of bedrijf in Hattem een PVC vloer aan. U zag hoe mooi de vloer erbij lag en hij voelde ook erg prettig onder de voeten. Toen u hoorde hoe lang geleden de vloer was gelegd, kon u het haast niet geloven. Hij zag er nog als nieuw uit! Toen u verteld werd over de vele voordelen, wist u het zeker: zo’n PVC vloer wilt u ook in Hattem, thuis én op de zaak! Wanneer iemand u nu vraagt naar de voordelen van een PVC vloer, dan weet u het volgende te vertellen:

  • Zoekt u een vloersoort die gemakkelijk en snel te leggen is? Een PVC vloer legt u op dezelfde manier als kliklaminaat. Dat doet u met hetzelfde of zelfs meer gemak; in plaats van op maat zagen kunt u PVC eenvoudig op maat snijden. Voorgaande geldt voor klik-PVC. De plak-variant is iets minder gemakkelijk zelf te leggen. Een mooi voordeel van Floorever: de prijs is inclusief het egaliseren, lijmen en leggen van de PVC vloer in Hattem.
  • PVC vloeren zijn relatief ongevoelig voor slijtage. Dat komt door de slijtlaag, die fabrikanten steeds effectiever weten te maken. Vandaar dat de PVC vloer, die u in Hattem heeft gezien, er nog zo mooi uitzag.
  • Deze vloersoort is uitermate geschikt voor vochtige ruimtes. Zoekt u een mooie vloersoort voor in uw badkamer, toilet, kelderruimte of horecagelegenheid in Hattem? Een PVC vloer is dan een zeer goede optie.
  • Wilt u uw kostbare werk- of vrije tijd graag aan iets anders besteden dan het onderhoud van de vloer? PVC vloeren zijn onderhoudsarm. Regelmatig stofzuigen of vegen, dweilen wanneer nodig, that’s it. Verwijder modder, zand en ander materiaal altijd zo snel mogelijk, dan geniet u nóg langer van uw PVC vloer in Hattem.
  • Rennende kinderen, klikkende naaldhakken, dreunende speakers; laat uw buren in Hattem niet te veel meegenieten van uw leefgeluiden. Met een PVC vloer is voorgaande geen issue, deze zijn namelijk heerlijk stil. Het zachte materiaal zorgt voor een demping van de geluidstrillingen, zodat deze amper naar de (beneden)buren doortrillen.
Naar Floorever Kampen

In Kampen vindt u een complete PVC vloerencollectie

Bekijk ook:

Behoefte aan tips of ideeën?

Interieuradvies

De 7 zekerheden van Floorever

Lees hier meer

Neem de tijd voor een goed advies

Plan een afspraak

De 7 zekerheden van Floorever