Altijd inclusief ondervloer, leggen en plak- of dekplinten
Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC

PVC vloer Kampen

Sinds we met onze vloerenzaak aan de Ambachtstraat zijn gevestigd, is de PVC vloer in Kampen steeds populairder geworden. Wij steken de voordelen van deze vloersoort dan ook niet onder stoelen of banken. Niet dat die stoelen of banken uw vloer zouden beschadigen; PVC vloeren kampen zelden met krassen of deuken. Bij Floorever bieden we een ruim assortiment PVC vloeren. Onze A-merken zijn van topkwaliteit en onze eigen merken zijn van A-kwaliteit. Wij bieden u altijd een mooie all-inclusive prijs. Kom voor inspiratie en een persoonlijke aanbieding naar onze showroom vol PVC vloeren in Kampen!

PVC vloer Kampen

Vele kleuren en stijlen

Komt u in onze showroom in Kampen om een PVC vloer te kopen, dan zult u verrast worden door de vele stijlen en kleuren die verkrijgbaar zijn. Elke uitstraling is mogelijk, van een donkere houten vloer tot klinisch witte tegels. Alles met de voordelen van een PVC vloer, want we hebben het hier over de looks. Welke PVC vloer u bij ons in Kampen ook uitzoekt, u heeft altijd een sterke, watervaste en flexibele vloer te pakken.

Onze showroom voor PVC vloeren in Kampen

Wilt u inspiratie opdoen voor uw PVC vloer? In Kampen vindt u ons aan de Ambachtstraat 29. Laat ons van tevoren even weten dat u komt, dan maken wij tijd vrij om u persoonlijk van dienst te zijn. Heeft u al een idee wat u ongeveer zoekt? Vertel het ons en we vinden de juiste vloer voor u. Bent u nog volledig blanco? We leiden u graag door ons ruime assortiment. Komt u binnenkort bij ons in Kampen PVC vloeren bekijken? We zien u graag in onze showroom!

Daarom kiest Kampen voor PVC vloeren

  • In onze mooie stad aan de IJssel is water een alledaags verschijnsel. Leg in uw woning of bedrijf in Kampen gerust een PVC vloer in vochtige ruimtes. In uw badkamer of kelderruimte houdt deze watervaste vloersoort zich prima. Wilt u meer voordelen van een PVC vloer ontdekken? Lees dan snel verder!
  • Kampen kent veel historische panden en woningen. Vooral in de binnenstad en in de oudere wijken is de vloer nogal eens ‘karakteristiek’. Hiermee bedoelen we dat er veel verloop, hoeken en nissen in zitten. Met een PVC vloer kunt u in Kampen prima uit de voeten. Deze laat zich bij het leggen namelijk eenvoudig op maat en in vorm snijden met een scherp mes.
  • Woont u in een appartement in Kampen? Uw PVC vloer is fluisterstil. Vooral wanneer gecombineerd met een dempende ondervloer, zal u hiermee uw onderburen een plezier doen. Het absorberen van trillingen door uw PVC vloer in Kampen heeft nog een voordeel: u kunt gerust uw schoenen aanhouden in huis.
  • Wanneer iedereen met schoenen aan naar binnen loopt, wordt de vloer dan niet snel vies? Misschien, maar u heeft ‘m ook zo weer schoon. Voor gezinnen met kinderen en huisdieren in Kampen is een PVC vloer dan ook ideaal. Even stofzuigen en dweilen et voilá, uw vloer is weer schoon.
  • Zoekt u een vloer voor het leven? Uw PVC vloer gaat jarenlang mee! Bij normaal gebruik en een bescheiden onderhoudsschema kan dat zelfs tientallen jaren zijn.
Naar Floorever Kampen

In Kampen vindt u een complete PVC vloerencollectie

Bekijk ook:

Behoefte aan tips of ideeën?

Interieuradvies

De 7 zekerheden van Floorever

Lees hier meer

Neem de tijd voor een goed advies

Plan een afspraak

De 7 zekerheden van Floorever