Altijd inclusief ondervloer, leggen en plak- of dekplinten
Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC

PVC vloer Meppel

Een nieuwe vloer uitzoeken is iets om de tijd voor te nemen. Wanneer u de juiste vloer heeft gevonden, zult u er jarenlang plezier van hebben. Kiest u voor uw woning of bedrijfsruimte in Meppel voor een PVC vloer, dan heeft u er mogelijk zelfs levenslang plezier van. De voordelen van deze vloerbekleding zijn inmiddels tot in Meppel doorgedrongen, want bij Floorever in Kampen krijgen we regelmatig Meppelers over de (PVC) vloer. Hier vindt u dan ook het grootste aanbod PVC vloeren dat u ooit in één showroom heeft gezien. Met onze inmiddels befaamde All Inclusive-benadering weet u altijd direct waar u aan toe bent, namelijk een mooie offerte voor de beste PVC vloer inclusief leggen in Meppel, een ondervloer en de benodigde plak- of dekplinten.

PVC vloer MeppelFloorever: oplossingen voor elke portemonnee

Wij zijn leverancier van diverse gerenommeerd A-merken. Hiermee haalt u gegarandeerd een PVC vloer naar Meppel, waar u jarenlang intensief op kunt leven. Een nieuwe vloer is een waardevolle investering voor uw Meppeler huis, winkel of ontvangstruimte. We denken echter ook aan klanten, die net iets minder te investeren hebben maar wel willen genieten van de voordelen van een PVC vloer. We hebben namelijk ons eigen F-label (A-kwaliteit voor een Floorever-prijs), waarmee we voor elke portemonnee de juiste oplossing bieden.

Nu een PVC vloer voor in Meppel bestellen?

We nodigen u van harte uit naar onze showroom in Kampen te komen om een PVC vloer uit te zoeken. De trip vanuit Meppel zal het dubbel en dwars waard zijn. Waar anders vindt u de meest complete collectie PVC vloeren, deskundig advies en een zeer mooie All Inclusive-offerteprijs? Zoek niet verder naar ‘PVC vloer Meppel’, want u heeft Floorever gevonden! Bel voor een afspraak of eventuele vragen met onze showroom in Kampen (038 333 37 70).

Waarom kiezen voor een PVC vloer in Meppel?

  • In vele stijlen verkrijgbaar: PVC is een van de meest flexibele vloersoorten die er verkrijgbaar zijn. Dat geldt voor het materiaal zelf, maar vooral ook voor de vele stijlen, kleuren en uitvoeringen die er verkrijgbaar zijn. Wie van hout houdt, kiest voor een niet van echt te onderscheiden houtlook PVC vloer. Houdt slechts de hardheid van echte tegels u tegen, dan biedt PVC uitkomst. Net als met steen- en betonlook heeft u wel de looks maar niet de nadelen van deze harde vloersoorten.
  • Eenvoudig zelf te leggen: click-PVC is als net zo eenvoudig zelf te leggen als het bekende kliklaminaat. Wellicht legt u het zelfs nog sneller in uw woning of bedrijfsruimte in Meppel, omdat u de ‘planken’ van uw PVC vloer op maat kunt snijden. De zaagmachine kan dus in de kast blijven. Is uw oog op plak-PVC gevallen, vraag onze experts dan om persoonlijk legadvies. Met hetzelfde plezier en binnen de offerteprijs regelen zij een vakman die de PVC vloer bij u in Meppel komt leggen.
  • Water- en slijtvast: PVC vloeren zijn voorzien van een watervaste slijtlaag. Dit brengt vele voordelen met zich mee. Zo kan het overal gelegd worden, ook in vochtige ruimtes. Het kan vele voetstappen, stoelpoten en andere belasting verdragen en er alsmaar als nieuw uit blijven zien. Dit maakt PVC in veel gevallen de meest geschikte vloersoort voor zowel bedrijven als particulieren.
  • Stille vloer: heeft u ook genoeg van de galm in uw woning of bedrijfsruimte in Meppel? Ook dan biedt een PVC vloer uitkomst. Het materiaal absorbeert geluidstrillingen net zo fanatiek als dat het water afstoot. Helemaal met de juiste ondervloer is het de meest stille vloer die u kunt kiezen.
Naar Floorever Kampen

In Kampen vindt u een complete PVC vloerencollectie

Bekijk ook:

Behoefte aan tips of ideeën?

Interieuradvies

De 7 zekerheden van Floorever

Lees hier meer

Neem de tijd voor een goed advies

Plan een afspraak

De 7 zekerheden van Floorever