Altijd inclusief ondervloer, leggen en plak- of dekplinten
Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC

PVC vloer Nijverdal

Vanuit het groene Nijverdal ontvangen wij bij Floorever veel bezoekers die op zoek zijn naar een mooie PVC vloer. PVC kent veel voordelen en deze soort vloer is in meerdere ruimtes te leggen. Wij nodigen u graag uit om vanuit Nijverdal een bezoek te brengen aan onze vloerenzaak om een passende PVC vloer uit te kiezen. Bekijk ons aanbod alvast online en maak direct een afspraak!

PVC vloer Nijverdal

Waarom kiezen voor Floorever?

Dat Floorever dé nummer 1 is op het gebied van PVC vloeren in Nijverdal, hebben wij te danken aan onze zeven gouden regels. Voor alle gouden regels kunt u hier klikken, maar wij geven u graag hieronder een voorproefje:

  • Eigen merk F-label: Naast de bekende A-merken verkopen wij ook ons eigen merk F-label. Deze producten zijn door ons geselecteerd en van uitmuntende kwaliteit. Door ons ruime aanbod kunnen wij vloeren aanbieden voor elke portemonnee!
  • All inclusive: Nederlanders zijn gek op all inclusive, dus ook als het gaat om PVC. Met onze all inclusive formule bedoelen we dat we u niet alleen voorzien van deskundig advies, maar we komen ook graag bij u langs in Nijverdal om op te meten wat u nodig heeft aan PVC vloer. Onze prijzen zijn inclusief egaliseren én inclusief ondervloer!
  • Achteraf betalen: In tegenstelling tot veel concurrenten, vragen wij geen aanbetaling. Wij vinden het heel logisch dat u pas betaalt wanneer de PVC vloer in uw woning in Nijverdal is gelegd.
  • Aanbieding reserveren: Ziet u een mooie aanbieding langskomen bij Floorever, maar heeft u de vloer nu nog niet nodig? Dan kunt u de vloer alvast bestellen (inclusief korting) en op een later moment laten leggen. Zo weet u zeker dat u geen aanbieding mist.

In Nijverdal een PVC vloer kopen?

Heeft u een mooie aanbieding gezien of bent u benieuwd naar het gehele assortiment? Kom dan vanuit Nijverdal langs in een van onze showrooms en zoek uw PVC vloer uit! Onze showroom is gevestigd in Kampen. Natuurlijk kunt u gewoon binnenlopen, maar wanneer u verzekerd wilt zijn van persoonlijk advies, raden wij u aan om een afspraak te maken. Dit kan gemakkelijk online, maar u kunt ook bellen naar 038 – 3333770 (Kampen). Voor welke PVC vloer kiest u in Nijverdal?

Voordelen van PVC

Wonen aan de voet van de Sallandse Heuvelrug is wonen in een rustige omgeving. Dit gevoel van rust wilt u thuis in Nijverdal halen en daar past een fijne PVC vloer bij. Benieuwd welke voordelen u nog meer in huis haalt met deze soort vloer? Wij zetten een aantal voordelen op een rijtje:

 

  • PVC is waterbestendig. Dit maakt de vloer uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de badkamer. Het vocht trekt – in tegenstelling tot laminaat – niet in de PVC vloer en hierdoor zal de vloer altijd strak blijven liggen bij u thuis in Nijverdal
  • PVC is een duurzame optie. Deze soort vloer is praktisch onverslijtbaar. Dit komt door de extra beschermlaag. 
  • Eenvoudige montage. Wanneer u een beetje handig aangelegd bent, is het plaatsen van de vloer een eenvoudige klus. Ook kunt u onze professionele stoffeerders inschakelen. Zij komen graag naar Nijverdal om uw PVC vloer vakkundig te leggen!
  • Vloerverwarming is mogelijk. Vloerverwarming en PVC gaan erg goed samen. De PVC vloer heeft namelijk uitstekende warmtegeleidende eigenschappen. 
Naar Floorever Kampen

In Kampen vindt u een complete PVC vloerencollectie

Bekijk ook:

Behoefte aan tips of ideeën?

Interieuradvies

De 7 zekerheden van Floorever

Lees hier meer

Neem de tijd voor een goed advies

Plan een afspraak

De 7 zekerheden van Floorever