Altijd inclusief ondervloer, leggen en plak- of dekplinten
Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC

Woont u in Oldebroek en bent u op zoek naar een PVC vloer?

Woonachtig in Oldebroek en op zoek naar een PVC vloer? Kom langs in één van onze winkels in Kampen. Hier bent u welkom om een groot aanbod PVC vloeren te bekijken. Wij adviseren u graag over de juiste vloer! Neem gerust een foto mee van uw huidige interieur.

Welke merken PVC verkopen wij?

Bent u op zoek naar een PVC vloer van een bepaald merk? Bij Floorever verkopen wij de meest bekende merken op voorraad. Denk bijvoorbeeld aan een merk als Ambiant, Mflor en Tfd. Wist u dat wij ook een eigen huiscollectie hebben? Kom deze gerust bekijken in onze showroom in Kampen!

Vragen & antwoorden

Is het mogelijk de PVC vloer in elke ruimte te leggen?
Ja! PVC vloeren zijn bestand tegen vocht. Het is daardoor dus ook mogelijk de PVC vloer in de keuken of badkamer te leggen. Zo kunt u een mooi geheel creëren!

Is een PVC vloer geschikt in combinatie met vloerverwarming?
Ja! PVC is dun, waardoor warmte makkelijk door de vloer komt! Met PVC in uw woning in Oldebroek haalt u een goed rendement!

Leggen jullie ook PVC vloeren?

Zeker! Floorever zorgt ervoor dat de PVC vloer er strak in komt te liggen in uw woning in Oldebroek.

Kom langs!

Onze winkel in Kampen is vanaf Oldebroek in mum van tijd te bereiken. Kom langs bij Floorever om een mooie PVC vloer uit te zoeken. Wij zorgen er vervolgens voor dat de PVC er prachtig bij komt te liggen in Oldebroek.

Soorten PVC vloeren Merken PVC vloeren
 • PVC vloeren
 • Ambiant
 • PVC stroken
 • Hébéta
 • Magnetisch PVC
 • Mflor
 • Click PVC vloeren
 • Saffier

Wat kost het leggen van een PVC vloer?

De kosten die u zult moeten maken bij het leggen van een PVC vloer is afhankelijk van meerdere factoren. Natuurlijk de aanschaf zelf van de vloer, maar ook het laten leggen kost geld. Daarnaast zult u rekening moeten houden met de ondervloer. Deze moet goed vlak zijn en zal geëgaliseerd moeten worden als dat niet het geval is. Onze prijzen zijn overigens all inclusive, dus inclusief egaliseren, lijmen en leggen.

Aanvraag offerte

Wilt u ook een vloer van PVC in uw woning in Oldebroek? Neem dan contact op met ons filiaal in Kampen. Floorever: uw specialist in PVC in Oldebroek.

Waarom kiezen voor PVC in Oldebroek?

 • Verschillende dessins verkrijgbaar
  PVC vloeren zijn erg populair. Maar waarom is dat eigenlijk zo? Het is heel simpel. Een PVC vloer is in elk denkbaar dessin verkrijgbaar. Of u nu op zoek bent naar een visgraatpatroon of een strakke industriële uitstraling.
 • Geruisloos
  Laat u in uw gehele woning in Oldebroek een PVC vloer leggen? Een verstandige keuze! PVC is namelijk geluiddempend. Zo heeft u nooit last van de verdieping boven u.
 • Vloerverwarming
  Veel huishoudens zijn al voorzien van vloerverwarming. Geen onhandige radiatoren meer aan de muur. De combinatie van een PVC vloer en vloerverwarming zorgt voor een optimaal rendement! PVC is vrij dun, waardoor warmte geen probleem heeft om hier doorheen te komen.
 • Vloer voor het leven
  Van vlekken zult u weinig last hebben en hetzelfde geldt grotendeels voor eventuele krassen. PVC is namelijk voorzien van een waslaag die de vloer tegen dit soort beschadigingen beschermt. De vloer slijt dus nauwelijks en gaat zodoende jaren mee. Een fijne wetenschap, aangezien het aanleggen van een nieuwe vloer een fikse investering kan vereisen.
Naar Floorever Kampen

In Kampen vindt u een complete PVC vloerencollectie

Floorever PVC acties voor uw woning in Oldebroek

Behoefte aan tips of ideeën?

Interieuradvies

De 7 zekerheden van Floorever

Lees hier meer

Neem de tijd voor een goed advies

Plan een afspraak

De 7 zekerheden van Floorever