Altijd inclusief ondervloer, leggen en plak- of dekplinten
Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC

PVC vloer Ommen

Zou u wel een klein blokje om gaan om de beste PVC vloer in Ommen te krijgen? Wanneer u de showroom van Floorever in Kampen binnenkomt, dan weet u direct wat u krijgt. Hier vindt u de mooiste vloeren voor een net zo mooie prijs, inclusief het egaliseren, lijmen en leggen van de PVC vloer bij u in Ommen! Maakt u binnenkort ook gebruik van onze befaamde all-inclusive service?

PVC vloer OmmenUw stijl op de vloer

Hoe kan het toch dat zoveel mensen slagen bij het vinden van een PVC vloer? In Ommen alleen al zijn er vele voorkeuren in stijl en vloersoort. Het mooie is: producenten van PVC vloeren zijn heel creatief en kunnen andere vloersoorten perfect nabootsen. Zo kan het, dat het net lijkt alsof er een houten vloer, tegels of beton in uw woning of bedrijfspand ligt. Daardoor kunt u genieten van de voordelen van een PVC vloer in Ommen en toch uw eigen stijl aanhouden!

Merkt u dat het een PVC vloer is?

Bij Floorever vinden we dat iedereen op een goede, mooie vloer moet kunnen wonen en werken. We ontvangen in onze showroom veel mensen uit Ommen voor PVC vloeren van bekende merken als Ambiant, Mflor en TFD. Minstens net zo populair is ons eigen huismerk F-label, een uitgebreide collectie PVC vloeren met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Laat onze collega ter plekke weten wat uw wensen en budget zijn en u vindt ongetwijfeld een geschikte PVC vloer om bij u in Ommen te (laten) leggen. We hebben het inderdaad over ‘laten’ leggen, want dat zit bij de prijs in! Ook daar kan onze collega in de showroom u meer over vertellen.

PVC vloer kopen nabij Ommen

U hoeft niet ver te rijden voor de all-inclusive service van Floorever. Wilt u nabij Ommen een PVC vloer bij ons kopen, dan raden we aan een bezoek aan onze showroom te brengen. Iets verderop ligt onze showroom in Kampen, waar we graag verwelkomen. Laat u ons van tevoren weten dat u komt? Dan maken onze collega’s tijd vrij voor een optimale service en persoonlijk advies. Voor u het weet ligt er bij u in Ommen een prachtige PVC vloer van Floorever.

Waarom kiezen voor een PVC vloer in Ommen?

Mocht u nog twijfelen tussen een PVC vloer, laminaat, vinyl of tapijt; we hebben ze allemaal en we adviseren u er graag over! Lees hier meer over de voordelen waar u van geniet, wanneer u bij u thuis of op de zaak kiest voor een PVC vloer.

 • Sterke vloer
  Uw PVC vloer is beresterk. Het materiaal zelf is flexibel, waardoor het weinig kans heeft om te breken of scheuren. De slijtlaag bovenop zorgt voor de nodige bescherming van de zachtere onderlaag. Zoekt u een vloer voor de lange termijn, dan zit u goed met PVC!
 • Stille vloer
  Loopt u graag op naaldhakken door het huis (geen oordeel), houd dan wel rekening met de buren naast en onder u. Zij zullen het erg op prijs stellen, wanneer er in uw Ommense woning een PVC vloer ligt. Deze absorbeert geluidstrillingen en in combinatie met de juiste ondervloer is het een muisstille oplossing.
 • Onderhoudsarme vloer
  Houdt u er niet van om vele uren per week aan het onderhoud van uw vloer kwijt te zijn? Wij ook niet! Uw PVC vloer heeft dan ook niet veel onderhoud nodig. Vocht en vuil hechten niet en laten zich gemakkelijk van de vloer verwijderen. Bij normaal gebruik is regelmatig stofzuigen en dweilen voldoende. Bij zwaar gebruik ook, maar dan iets vaker.
 • Geschikt voor vloerverwarming
  Een veelgestelde vraag vanuit Ommen is, of PVC vloeren geschikt zijn voor vloerverwarming. Het antwoord zal u verblijden: jazeker, PVC laat de warmte van uw vloerverwarming zeer goed door. Laat u wel goed informeren over een geschikte ondervloer.
Naar Floorever Kampen

In Kampen vindt u een complete PVC vloerencollectie

Bekijk ook:

Behoefte aan tips of ideeën?

Interieuradvies

De 7 zekerheden van Floorever

Lees hier meer

Neem de tijd voor een goed advies

Plan een afspraak

De 7 zekerheden van Floorever