Altijd inclusief ondervloer, leggen en plak- of dekplinten
Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC

PVC vloer Raalte

Waar in de buurt van Raalte vindt u PVC vloeren voor een all-inclusive prijs? Welkom bij Floorever, de absolute nummer één in vloeren en raamdecoratie. Adverteren met ‘goedkope PVC vloeren’ laten we aan anderen over. Wij gaan altijd voor de beste prijs-kwaliteitverhouding! We hebben een ruim assortiment bekende merken als Ambiant, Mflor en TFD. Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie van ons eigen merk F-label, met budgetvriendelijke maar zeer kwalitatieve PVC vloeren. Raalte, bent u klaar voor Floorever? Wij staan klaar voor u in onze showroom in Kampen!

PVC vloer RaalteSoorten PVC vloeren bij Floorever

Bij Floorever heeft ruime keuze in PVC vloeren, zodat u in Raalte altijd met uw eigen stijl voor de dag kunt komen. Zoekt u een plankenvloer met een speciaal legpatroon? We hebben vloeren voor u, die speciaal gemaakt zijn om in Hongaarse punt of visgraatmotief te leggen. Vindt u een hout-look wat afgezaagd en wilt u eens wat anders? Geen probleem bij Floorever, we raden u graag een mooie betonlook PVC vloer aan, of een in de stijl van een keramische tegelvloer. Zelfs wanneer heel Raalte bij ons PVC vloeren zou kopen, zien we de kans zeer klein dat u dezelfde kiest als uw buren.

PVC vloer kopen nabij Raalte

Onze collega’s op de vloer helpen u graag met persoonlijk advies. Vanaf dan duurt het nog maar even, voordat er bij u in Raalte een prachtige PVC vloer van Floorever ligt!

Waarom kiezen voor een PVC vloer in Raalte?

Kiest u ervoor om een PVC vloer in Raalte bij u thuis of op de zaak te (laten) leggen, dan kiest u daarmee voor de volgende voordelen:

 • Uw PVC vloer is watervast
  Zoekt u een vloer die echt door het hele huis gelegd kan worden? Voor uw woning in Raalte biedt een PVC vloer uitkomst. PVC is namelijk zeer waterafstotend, waardoor het uitermate geschikt is voor vochtige ruimtes als de badkamer, het toilet en de kelder.
 • Gemakkelijk te leggen
  Kiest u voor click-PVC, dan legt u dit eenvoudig zelf. Dit gaat op dezelfde manier als kliklaminaat. Het leggen van plak-PVC heeft iets meer om het lijf. Gelukkig zijn de scherpe prijzen bij Floorever inclusief het egaliseren, lijmen en leggen van uw PVC vloer in Raalte. We adviseren u graag persoonlijk welke soort PVC vloer het meest geschikt is voor uw situatie en wensen.
 • Slijtvaste vloer
  Een PVC vloer is meer dan geschikt voor kantoren, wachtruimtes, entreehallen, horecagelegenheden en andere plekken waar veel voeten komen. Er is namelijk heel wat voor nodig om door de slijtlaag heen te komen, waar zelfs de meest budgetvriendelijke PVC vloer in Raalte van voorzien is. Niet voor niets noemen we een PVC vloer ook wel een vloer voor het leven. Er kan namelijk voor lange tijd flink op geleefd worden!
 • Gemakkelijk schoon te houden
  De vele schoenen en dierenpoten die bij u in Raalte over de PVC vloer komen, nemen natuurlijk het nodige vuil mee. Toch hoeft u aan het eind van de dag geen uren schoon te maken. U zult versteld staan hoe gemakkelijk en snel u met een bezem en een sopje uw PVC vloer weer als nieuw krijgt.
Naar Floorever Kampen

In Kampen vindt u een complete PVC vloerencollectie

Bekijk ook:

Behoefte aan tips of ideeën?

Interieuradvies

De 7 zekerheden van Floorever

Lees hier meer

Neem de tijd voor een goed advies

Plan een afspraak

De 7 zekerheden van Floorever