Altijd inclusief ondervloer, leggen en plak- of dekplinten
Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC

PVC vloer Steenwijk

Een mooie PVC vloer voor uw huis in Steenwijk. Dat is waarnaar u op zoek bent. Dan zoekt u ook een leverancier met het grootste assortiment en de beste prijzen. Floorever, gevestigd, in Kampen, zorgt er graag voor dat u straks met een grote glimlach over uw nieuwe PVC vloer in Steenwijk loopt. Als specialist in woningstoffering kan Floorever u op een goede manier adviseren. Door onze jarenlange ervaring en goede productkennis koopt u straks de beste PVC vloer voor uw woning in Steenwijk. 

PVC vloer SteenwijkDaarom koopt u een PVC vloer

Het kopen van een PVC vloer, ook in Steenwijk, is tegenwoordig razend populair. In vergelijking met laminaat is het duurzamer, makkelijker in onderhoud en beter te combineren met vloerverwarming. Een PVC vloer voor uw huis in Steenwijk is daarom een goede keuze. Daarnaast kunt u langer van een PVC vloer genieten, want door een speciale waslaag krijgen krassen minder snel de kans om te ontstaan. Wel net zo prettig voor uw net nieuw aangelegde PVC vloer in Steenwijk. Het is een behoorlijke investering, waar u zolang mogelijk van wilt genieten.

Koop uw PVC vloer bij Floorever

Voor het grootste aanbod aan PVC vloeren in de regio van Steenwijk kunt u het beste een bezoek plannen aan onze showroom in Kampen. Onze adviseurs spreken graag al uw wensen met u door en geven u een passend vloeradvies voor uw woning in Steenwijk. Heeft u eerst nog vragen? Neem dan contact op met Kampen. Floorever, voor de PVC vloer in uw huis in Steenwijk waar u straks fluitend overheen loopt.

Verschil tussen plak en click PVC vloeren

Er zijn twee soorten PVC vloeren mogelijk voor uw woning in Steenwijk, namelijk plak of click PVC. Maar wat is nu precies het verschil en wat past het beste bij uw woonsituatie?

 

Click PVC vloer
Het woord zegt het eigenlijk al. Een click PVC vloer heeft een klikverbinding en is daardoor vergelijkbaar met laminaat. Door de klikverbindingen is een click PVC vloer makkelijk te leggen. Daarnaast is de plank door het kliksysteem iets dikker dan een plak PVC vloer plank. Voordat we een click PVC vloer kunnen leggen, hebben we een ondervloer nodig. 

Plak PVC vloer
Ook deze naam verraadt het al een beetje. Plak PVC vloer is een vloer die wij verlijmen op de betonvloer. Het heeft daarom geen ondervloer nodig, maar de betonvloer moet wel geëgaliseerd worden. Voor het leggen van een plak PVC vloer is het belangrijk dat de ondergrond zo glad mogelijk is. De planken van plak PVC zijn dunner en daarom uitermate geschikt om toe te passen bij vloerverwarming. 

Welke PVC vloer past het beste bij uw huis in Steenwijk? Advies nodig? Bezoek onze showroom in Kampen.

Naar Floorever Kampen

In Kampen vindt u een complete PVC vloerencollectie

Bekijk ook:

Behoefte aan tips of ideeën?

Interieuradvies

De 7 zekerheden van Floorever

Lees hier meer

Neem de tijd voor een goed advies

Plan een afspraak

De 7 zekerheden van Floorever