Altijd inclusief ondervloer, leggen en plak- of dekplinten
Floorever, de onbetwiste nummer 1 in PVC

Woont u in Urk en bent u op zoek naar een PVC vloer?

Het idee van een PVC vloer in Urk is al een keer in u opgekomen. Met een verhuizing of renovatie voor de deur is het nu tijd om echt door te pakken. Spannend, maar gelukkig zonder enig risico. Met de expertise van Floorever achter de hand kunt u bijna geen foute keuze maken. Onze specialisten voorzien u namelijk graag van de nodige adviezen en materialen. Wij kunnen de vloeren zelfs bij u in Urk komen plaatsen. Kom daarom vandaag nog bij ons langs in onze winkel in Kampen!

Een plak of klik PVC vloer in Urk

PVC vloeren zijn grofweg in twee groepen verdelen. In de kwaliteit en aanschafprijs zult u echter niet tot nauwelijks verschil ontdekken. Deze vindt u voornamelijk in de montage en de toepassing. Vindt u gemak tijdens het leggen belangrijk? Dan kunt u in Urk het beste kiezen voor een klik PVC vloer. De ondervloer hoeft dan namelijk – in tegenstelling tot plak PVC – niet geëgaliseerd te worden. Maakt u echter gebruik van vloerverwarming? Dan is onze plak PVC vloer in Urk een betere optie. Deze vloer verwarmt namelijk sneller mee.

De vloeren van Floorever

Bij Floorever houden wij van gedegen kwaliteit. Daarom bieden wij alleen de allerbeste merken, zoals: TFD, mFLOR en Saffier, aan. Op deze manier weten wij zeker dat u tevreden zult zijn met de vloeren die wij verzorgen. Naast kwaliteit heeft ook onze service een hoge prioriteit. Zo zijn wij in staat om uw nieuwe PVC vloer in Urk voor u te leggen. Daarnaast geven wij u graag het nodige advies.

Weet u nog niet zeker of u in Urk een PVC vloer wilt laten plaatsen? Wij bieden ook de volgende vloeren aan:

 • Laminaat;
 • Vloerbedekking;
 • Vinyl;
 • Marmoleum

Laat nu een PVC vloer in Urk plaatsen

Het is een ingrijpende beslissing. Een nieuwe vloer kan de uitstraling van uw woning namelijk fundamenteel veranderen. Overweegt u deze keer om plak of klik PVC vloer in Urk te plaatsen? De specialisten van Floorever voorzien u graag van advies. Wij staan altijd voor u klaar in ons filiaal in Kampen. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of een bericht sturen. Geniet u binnenkort in Urk van een prachtige PVC vloer?

Soorten PVC vloeren Merken PVC vloeren
 • PVC vloeren
 • Ambiant
 • PVC stroken
 • Hébéta
 • Magnetisch PVC
 • Mflor
 • Click PVC vloeren
 • Saffier

Wat kost het leggen van PVC vloer?

De kosten die u zult moeten maken bij het leggen van een PVC vloer is afhankelijk van meerdere factoren. Natuurlijk de aanschaf zelf van de vloer, maar ook het laten leggen kost geld. Daarnaast zult u rekening moeten houden met de ondervloer. Deze moet goed vlak zijn en zal geëgaliseerd moeten worden als dat niet het geval is. Onze prijzen zijn overigens all inclusive, dus inclusief egaliseren, lijmen en leggen.

Aanvraag offerte

Wilt u ook een vloer van PVC in uw woning in Urk? Neem dan contact op met ons filiaal in Kampen. Floorever: uw specialist in PVC in Urk.

Waarom kiezen voor PVC in Urk?

 • Onderhoudsvriendelijk
  Een PVC vloer in uw woning in Urk is makkelijk te onderhouden. Een stofzuiger en af en toe een dweil zijn voldoende! PVC vloeren hebben geen kieren of naden, dus vuil kan zich hier ook niet nestelen.
 • Geruisloos
  Laat u in uw gehele woning in Urk een PVC vloer leggen? Een verstandige keuze! PVC is namelijk geluiddempend. Zo heeft u nooit last van de verdieping boven u.
 • Vloerverwarming
  Veel huishoudens zijn al voorzien van vloerverwarming. Geen onhandige radiatoren meer aan de muur. De combinatie van een PVC vloer en vloerverwarming zorgt voor een optimaal rendement! PVC is vrij dun, waardoor warmte geen probleem heeft om hier doorheen te komen.
 • Vloer voor het leven
  Van vlekken zult u dus weinig last hebben en hetzelfde geldt grotendeels voor eventuele krassen. PVC is namelijk voorzien van een waslaag die de vloer tegen dit soort beschadigingen beschermt. De vloer slijt dus nauwelijks en gaat zodoende jaren mee. Een fijne wetenschap, aangezien het aanleggen van een nieuwe vloer een fikse investering kan vereisen.
Naar Floorever Kampen

In Kampen vindt u een complete PVC vloerencollectie

Floorever PVC acties voor uw woning in Urk

Behoefte aan tips of ideeën?

Interieuradvies

De 7 zekerheden van Floorever

Lees hier meer

Neem de tijd voor een goed advies

Plan een afspraak

De 7 zekerheden van Floorever