PVC vloer? Floorever deal!

Inclusief egaliseren, lijmen en leggen

PVC vloer kopen? De beste vind je bij Floorever!

Bent u op zoek naar een PVC-vloer? Dan bent u bij Floorever in Kampen of Zwolle aan het juiste adres! Ontdek welke PVC vloeren er allemaal zijn, welke A-merken wij in huis hebben en wat de voor- en nadelen zijn van een PVC-vloer en welke vloer dan het best bij u past. En dat die vloer met onze All Inclusive werkwijze minder kost terwijl u meer krijgt.

Enkele voorbeelden uit onze PVC vloerencollectie

De PVC vloermerken waarmee we werken

Veel keuze in PVC vloeren bij Floorever

Klik PVC vloeren
Bekijk de collectie
Visgraat PVC vloeren
Ontdek meer
Hongaarse punt PVC vloeren
Ontdek meer
Betonlook PVC vloeren
Ontdek meer

De PVC vloer is terecht erg populair

Overal in Nederland mogen wij regelmatig een PVC-vloer leggen. Niet zo vreemd, want een PVC-vloer kent vele voordelen en Floorever is de onbetwiste nummer 1 in PVC vloeren. Deze zeer sterke kunststof vloer is waterafstotend, onderhoudsvriendelijk en geluid- en warmte-isolerend. Goed voor vele onhoorbare voetstappen of warme voeten als u op blote voeten loopt en de PVC-vloer combineert met vloerverwarming. Wij helpen u graag de juiste keuze maken uit de verlijmbare of click-vloeren, tegels of planken, steen- of houtdessins en de mogelijke legpatronen. Bent u de volgende waar Floorever over de vloer komt?

Bezoek Floorever in
KampenZwolle

Bekijk onze
PVC vloeren top 10

  • Aanbieding!
  • Aanbieding!
  • Aanbieding!
  • Aanbieding!
  • Aanbieding!
  • Aanbieding!

    Pvc Layred Country Oak 24842 All-In

    61.95/m2 56.95/m2

Onze vakmensen leggen uw PVC vloer gratis!

Een PVC-vloer kent vele voordelen, maar ook een nadeel. Voor het leggen van deze vloer is een spiegelgladde ondergrond nodig omdat het materiaal relatief dun is en je elke oneffenheid terug zou zien in het eindresultaat. Er is nu ook click PVC dat je kunt leggen als laminaat, maar de beste verwerkingswijze is toch verlijmen met de ondergrond en daarvoor heb je echt de vakkundige handen van een ervaren Floorever stoffeerder voor nodig. En die komt graag naar u toe, zonder dat u daarvoor iets extra’s hoeft te betalen, zijn werkzaamheden zijn in onze All Inclusive prijs inbegrepen.

Ook een All Inclusive aanbieding voor uw PVC vloer?
adviesafspraak Kampenadviesafspraak Zwolle

De 7 zekerheden van Floorever